"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Ημέρα μνήμης και τιμής στον τελευταίο μεγάλο του δημοτικού τραγουδιού, Σωτήρη Σγούρο!

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Ο τελευταίος μεγάλος του δημοτικού τραγουδιού που ανέδειξαν τα μέρη μας, ο Σωτήρης Σγούρος.
Ένας αυθεντικός παραδοσιακός μουσικός, ένας καλός οικογενειάρχης, ένας άνθρωπος που -κατά κοινή ομολογία- διακρινόταν από τους συναδέλφους του ως πραγματικός «κύριος» και «άρχοντας».
Με αφορμή τα 7 χρόνια απουσίας του αγαπημένοι φίλοι αλλά και η οικογένεια του ανέλαβαν την πρωτοβουλία να τιμήσουν την μνήμη του την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στο Πνευματικό κέντρο Τρικάλων.
20160928_211129
Ημέρα μνήμης και τιμής στο Σωτήρη Σγούρο! 
Πρωτοστάτης της εκδήλωσης και εμπνευστής ο επιχειρηματίας και προσωπικός του φίλος, Γιώργος Γιαννίτσης ,ο οποίος  συναντήθηκε στα Τρίκαλα με τη σύζυγο Σπυριδούλα Σγούρου, τον γιο του Θανάση Σγούρο,τον Λάμπρο Παπακωνσταντίνου ,τον Σ.Τόγελο,τον Σ.Γοργογέτα, τον Κώστα Μπατατόλη,τον Βασίλη Ούτρα,τον Μάκη Μπράτσο,την Αλεξάνδρα Τάμπου, τον πρόεδρο Γαρδικίου Άρη Αλεξίου και πολλούς ακόμη φίλους και συνεργάτες του που θέλουν να τιμήσουν με την συμμετοχή τους την μνήμη του αείμνηστου Σ.Σγούρου.
Μια βραδιά που οργανώνεται με γνώμονα την αγάπη στο μεγάλο δάσκαλο & την ανιδιοτέλεια ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΟΥ.Υπήρξε ένας μεγάλος δάσκαλος τόσο στη μουσική όσο και στη ζωή για όλους εμάς, Θα έχουμε για πάντα σαν φυλαχτό τα λόγια και τις συμβουλές του, θα τον έχουμε για πάντα στην καρδιά μας.

ideesmag.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης