"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

«Ημέρα Πρόληψης» για τους τρικαλινούς ηλικιωμένους

lafarm

Σχετικά άρθρα

giagia

Δράση για την ενημέρωση των ηλικιωμένων τρικαλινών σε θέματα αυτοπροστασίας, πρόληψης και αποτροπής εγκληματικότητας, υλοποιεί το τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων.

Με αφορμή, όπως τονίζεται, τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα εξαπάτησης, διαρρήξεων, κλοπών και άλλων παρόμοιων περιστατικών, με θύματα κυρίως ηλικιωμένους, το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων πήρε την πρωτοβουλία και υλοποιεί την «Ημέρα Πρόληψης».

Πρόκειται για ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν από αξιωματικούς του Τμήματος, σε ηλικιωμένους και μέλη ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων, σε συνεργασία με το τμήμα Παιδικής Μέριμνας & Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων.

Οι ομιλίες θα αφορούν σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τα παραπάνω θέματα και τα οποία απασχολούν τους τρικαλινούς.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Χρήστος Αναστασίου καλεί δημοσίως όλους και όλες τους άμεσα ενδιαφερόμενους, να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις αυτές. Ειδικά στα χωριά του Δήμου Τρικκαίων, τονίζει ο ίδιος, οι ομιλίες έχουν τον χαρακτήρα πληρέστερης ενημέρωσης για όλες και όλους τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων (τέως Δήμων), καθώς σε αυτά απαιτείται η πληρέστερη γνώση της κατάστασης και των μέτρων προστασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης