"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Ημέρες Πνευμονολογίας 2017 στο Βόλο το τριήμερο του Θωμά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι Ημέρες Πνευμονολογίας 2017 θα γίνουν το τριήμερο του Θωμά 20-23 Απριλίου 2017 στο ξενοδοχείο Ξενία στο Βόλο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, «συζητώντας με αρκετούς συναδέλφους εκφράστηκε η ανάγκη ένταξης στο πρόγραμμα, σεμιναρίων κλινικών δεξιοτήτων και περισσότερων συνεδριάσεων συζήτησης περιστατικών.

Σε αυτή την κατεύθυνση προετοιμάσαμε 3 κλινικά φροντιστήρια με αντικείμενα το κάπνισμα, την εργοσπιρομετρία και τα διάμεσα νοσήματα που θα γίνουν την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017, στη Λάρισα στις εγκαταστάσεις της Κλινικής μας. Η διάρκεια κάθε φροντιστηρίου είναι 6 ώρες. Απευθύνονται σε λιγότερα από 10 άτομα το καθένα, μετά δήλωση.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα συνεχισθεί την ίδια μέρα και τις υπόλοιπες ημέρες στο ξενοδοχείο Ξενία στο Βόλο. Την Παρασκευή & το Σάββατο το πρωί είναι προγραμματισμένες δύο δημοφιλείς συνεδριάσεις που περιλαμβάνουν κλινικά περιστατικά από την κλινική μας και από άλλες πνευμονολογικές κλινικές της χώρας. Διακεκριμένοι έλληνες πνευμονολόγοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα δώσουν σημαντικές διαλέξεις στα αντικείμενα που δραστηριοποιούνται.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής, με μια συζήτηση επαγγελματικού προσανατολισμού με έλληνες πνευμονολόγους, που εργάζονται στο εξωτερικό ή επέλεξαν να επιστρέψουν στη χώρα μας.

Μια έκθεση ζωγραφικής της καθηγήτριας Δώρας Ορφανίδου θα βρίσκεται όλες τις ημέρες στο χώρο του Συνεδρίου, ενώ όλοι οι σύνεδροι θα πάρουν ένα λεύκωμα αφιερωμένο στον αείμνηστο Καθηγητή Αντώνη Ποντικάκη, που συνέβαλε στην εξέλιξη της Φυματολογίας στην Σύγχρονη Πνευμονολογία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης