"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.4 C
Trikala

Ημερίδα της ΤΥΡΑΣ με θέμα την προστασία του Περιβάλλοντος

lafarm

Σχετικά άρθρα

TYRAS
Η ΤΥΡΑΣ Α.Ε., στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων από την ίδρυσή της, προχωράει στη διοργάνωση 2ης Ημερίδας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η οποία εορτάζεται στις 5 Ιουνίου.

Η Ημερίδα με θέμα: «Το περιβάλλον και εμείς: Μια σχέση ανάγκης» θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Στέργιος Σαράντης», στις εγκαταστάσεις της ΤΥΡΑΣ Α.Ε. στα Τρίκαλα, την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 6.30μ.μ., με είσοδο ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο.

Θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις από τους:

Ø Δρ. Σταματία Κοντογιάννη, με θέμα τη κλιματική αλλαγή και τον σημαίνοντα ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο βιομηχανικός τομέας

Ø Δρ. Γεώργιο Περκουλίδη, αναφορικά με την αναερόβια ζύμωση απορριμμάτων για την προστασία και τη βιώσιμη ανάπτυξη του περιβάλλοντος

Ø Διονύση Λογοθέτη MsC,σχετικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Ø Φωτεινή Τσιατσιάβα Msc, με θέμα την καινοτόμα επεξεργασία υγρών αποβλήτων και τυρόγαλου στην ΤΥΡΑΣ

Ø Δρ. Παναγιώτης Μπραϊμιώτης, σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και τα γρανάζια της γραφειοκρατείας

TYRAS

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι εγκαταστάσεις της εταιρείας θα είναι ανοιχτές για το κοινό, καθώς θα πραγματοποιούνται τακτικές ξεναγήσεις στη μονάδα βιοαερίου, η οποία αποτελεί πρότυπη μονάδα επεξεργασίας λυμάτων, και συμπεριλαμβάνεται στις επενδύσεις του Ομίλου ΤΥΡΑΣ για την προστασία του περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή βιοαερίου από την αναερόβια επεξεργασία λυμάτων αποτελεί καινοτόμα επένδυση, μοναδική στην Ευρώπη στο χώρο της γαλακτοκομίας , αξίας 10 εκ. ευρώ που στοχεύει στην αποτελεσματική επεξεργασία όλων των υγρών αποβλήτων που προκύπτουν από τις παραγωγικέςδραστηριότητες του εργοστασίου. Το συνολικό οργανικό φορτίο όλων των αποβλήτων αντιστοιχεί σε αυτό μιας πόλης 260.000 κατοίκων.
tyras 1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης