"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.7 C
Trikala

Η αγάπη των ανθρώπων του και οι γνώσεις τους γύρω από τα μανιτάρια οδήγησαν στη δημιουργία του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & του Μουσείου Μανιταριών.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κο Μπίζο, έναν από τους δημιουργούς και διαχειριστή του Μουσείου!

Το σύνθημα των ανθρώπων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών συνοψίζεται σε τρεις λέξεις: «Ποιότητα-Ποιότητα-Ποιότητα».

Θα το διαπιστώσετε σε όλη την έκταση της συνέντευξης του Διαχειριστή του Μουσείου, του Δημήτρη Μπίζου.

Δεν θα μπορούσε βεβαίως να είναι άλλο, αφού τα προϊόντα μανιταριών που διαθέτουν αποτελούν φυσική προέκταση του Μουσείου.

Ήδη έχουν δημιουργήσει περίπου εξήντα κωδικούς προϊόντων μανιταριών και τρούφας, έχοντας κατακτήσει μέσα σε 5 χρόνια, ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς προϊόντων μανιταριών στην Ελλάδα αλλά και πολύ καλές επιδόσεις στο εξωτερικό.

Αλλά ας δώσουμε τον λόγο καλύτερα στον κ. Μπίζο.

Πολλοί αναγνώστες μας σας γνωρίζουν, υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν γνωρίζουν τη δραστηριότητα και τα προϊόντα σας. Πείτε μας μία πρόταση που θα τους μείνει αξέχαστη ώστε να συστηθείτε με τον καλύτερο τρόπο.

Είμαστε οι ειδικοί στα μανιτάρια! Η δημιουργία του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών, πέραν της αγάπης μας για τα μανιτάρια, οδήγησε και σε συσσώρευση γνώσεων γύρω από αυτά, η οποία στη συνέχεια μετατράπηκε σε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και υψηλής γαστρονομικής και διατροφικής αξίας.

Δεν είναι τυχαίο που σας ζητήσαμε να συστηθείτε! Είναι χαρακτηριστικό πως στις μικρές παραγωγές και τα ποιοτικά προϊόντα, ο παραγωγός έχει όνομα, όχι μόνο Brand. Θεωρούμε αναγκαία την ανάδειξη του «προσώπου» πίσω από το κάθε προϊόν. Ποια είναι η άποψή σας;

Είμαστε τρεις άνθρωποι που δημιουργήσαμε το Μουσείο. Η μεταξύ μας συμπληρωματικότητα τόσο στο επίπεδο των γνώσεων, όσο και στην καθημερινή μας δραστηριότητα, έχει οδηγήσει στο αποτέλεσμα που βλέπετε. Η «χημεία» μεταξύ των προσώπων αλλά και η φιλοσοφία για ποιότητα.

Μιλήστε μας για τα προϊόντα σας. Πως ξεκινήσατε με την παραγωγή τους; Γιατί επιλέξατε να δημιουργήσετε αυτά;

Η αγάπη μας για τα μανιτάρια μας οδήγησε στη δημιουργία του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών. Η προσπάθεια για την ανάδειξή τους, αλλά και για τη διάχυση της γνώσης γύρω από την κορυφαία διατροφική και γευστική τους αξία, μας οδήγησε στα προϊόντα. Ήταν ο καλύτερος τρόπος για την υλοποίηση ενός βασικού μας στόχου.

nomeefoods.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης