"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Η απάντηση της ΕΑΣ Τρικάλων στο δημοσίευμα για την υπαγωγή στο άρθρο 99!

lafarm

Σχετικά άρθρα

O Αγροτικός Συνεταιρισμός Τρικάλων – Ένωση, μετά από μία μακρά περίοδο διαπραγματεύσεων, κατέληξε σε συμφωνία ρύθμισης των οφειλών του με την Τράπεζα Πειραιώς η οποία βάσει του σχεδίου εξυγίανσης, που έχει εκπονηθεί από ανεξάρτητο φορέα, εγγυάται τη βιωσιμότητά του. Επειδή, το μεγαλύτερο μέρος των υπό ρύθμιση δανείων είναι εγγυημένα από το ελληνικό δημόσιο για να γίνει εφικτή αυτή θα πρέπει να επικυρωθεί με δικαστική απόφαση του προβλεπόμενου κώδικα.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τρικάλων σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς και άλλους πιστωτές, που εκπροσωπούν το 60% και πλέον των οφειλών του, κατέθεσε αίτηση για επικύρωση της συμφωνίας στα δικαστήρια η οποία θα συζητηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα.

Σε μια περίοδο παρατεταμένης κρίσης ο Αγροτικός Συνεταιρισμός καταφέρνει να ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις του στους παραγωγούς, να διατηρεί εκατοντάδες θέσεις εργασίας και να στηρίζει αποφασιστικά την τοπική αγροτική οικονομία.

Όλα όσα περί του αντιθέτου γράφτηκαν είναι υποβολιμαία και στόχο έχουν να αλλοιώσουν πλήρως την πραγματικότητα, διαστρεβλώνοντας γεγονότα και εμπλέκοντας για λόγους που μόνο αυτοί ξέρουν το Εργοστάσιο Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ.

Οι κουβέντες πλέον τελείωσαν το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης