"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο 4ο Γυμνάσιο Τρικάλων “Γιώργος Σεφέρης”

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Στο 4ο Γυμνάσιο Τρικάλων «Γιώργος  Σεφέρης» πραγματοποιήθηκε μια όμορφη αποχαιρετιστήρια γιορτή για τους μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολείου μας.

Η γιορτή, στην οποία τα παιδιά ξεδίπλωσαν τα ταλέντα τους, διοργανώθηκε από τα παιδιά και απευθύνονταν στα παιδιά, στους γονείς και στους καθηγητές του σχολείου.

Η γιορτή ξεκίνησε με την αποχαιρετιστήρια ομιλία της Διευθύντριας του σχολείου κ. Τσιοτινού Αθανασίας η οποία αποχαιρέτησε τη Γ΄ Γυμνασίου εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου, ευχήθηκε καλή τύχη στους μαθητές και τους συμβούλεψε στο μακρύ ταξίδι της ζωής τους να διατηρήσουν τις αρχές και τις αξίες που διδαχθήκανε στο 4ο Γυμνάσιο, να πετυχαίνουν όλους τους στόχους που θα θέτουν και να θυμούνται πάντα ότι μόνο με υπομονή, επιμονή και προσπάθεια θα τους κατακτήσουν και να μην ξεχνάνε ότι μεγαλύτερη αξία έχει το ταξίδι και όχι μόνο ο προορισμός.

Στη συνέχεια οι μαθητές εκφώνησαν ένα χιουμοριστικό μαθητικό δελτίο ειδήσεων, απένειμαν βραβεία και διοργάνωσαν ένα διαγωνισμό ταλέντων, όπου φυσικά ανέδειξαν τα ταλέντα τους, χόρεψαν, τραγούδησαν και… μαγείρεψαν!

Επίσης παρουσιάστηκαν video με στιγμές από την τρίχρονη πορεία τους στο 4ο Γυμνάσιο, παρουσιάστηκαν δραματοποιημένα τα διηγήματα των μαθητριών Κύργια Έλενας και Νταμάτη Ιωάννας που πήραν 3ο Βραβείο και Τιμητική διάκριση αντιστοίχως στον 1ο Διαγωνισμό Διηγήματος μικρής φόρμας και απαγγέλθηκαν από τους μαθητές ποιήματα και Χάι Κου που γράφτηκαν στο μάθημα της Λογοτεχνίας κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Η γιορτή έκλεισε με τον αποχαιρετιστήριο λόγο που εκφώνησε η μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου Κύργια Έλενα, δύο τραγούδια που τραγούδησαν όλοι οι μαθητές της Γ΄ τάξης και την απονομή των απολυτήριων τίτλων, των αναμνηστικών δώρων και φωτογραφιών που ετοίμασε για τα παιδιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικό πρόγραμμα που ετοίμασε για το σχολείο ο Σακκάς Αποστόλης (τραγούδι και μπουζούκι), ο Σακκάς Γιάννης (κιθάρα) και ο Λιάκος Γιάννης (τζουράς).

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι μαθητές:

1. Ημερολόγιο σχολικού  έτους: Χρυσάνθη Νικολάου, Κλεοπάτρα Γούλα, Αγάπη Κατσαντώνη, Θανάσης Καραμίχας

2. Απονομή βραβείων: Χρυσάνθη Νικολάου, Κλεοπάτρα Γούλα

3. 4ο έχειςταλέντο :  Κύργια Έλενα, Λιάκα  Δήμητρα, Σένκα Όλια

Α) Μαγειρική: Παπαβασιλείου Θωμάς, Δίπλα Γλυκερία, Ζάι Γαβριήλ, Καραμίντζιου Μαρία, Γακοπούλου Βασιλική, Θάνου Κωνσταντίνα, Καραγιάννης Απόστολος, Μπαλάφας Ευάγγελος.

Β) Χορός μοντέρνος: Χονδρού Αρετή-Θεοχάρης Φίλιππος. Συμμετέχουν  επίσης οι μαθήτριες της Α γυμνασίου: Μπαλαμώτη Έφη, Πιετερνίκαϊ Ελένη, Μπουκλά Μαρία, Κουτσογιάννη Κασσιανή, Ντάσκα Δήμητρα , Σφήνα Ελένη.

Γ) Χορός: Κατσίκα Βικτώρια, Ρομπιέ Αννα Μαρία.

Δ) Τραγούδι 1ο:  Παπαβασιλείου Θωμάς, Τραγούδι 2ο: Ρομπιέ Αννα –Μαρία και  Ρομπιέ Μαρίνα.

4.  Διηγήματα:  1ο Κύργια Ελενα, 2ο     Νταμάτη Ιωάννα, Ρομπιέ Μαρίνα, Γκιολέκα Νάσια. 5) Ποιήματα και Χαι –Κου: Δήμητρα  Λιάκα, Λαγού Βασιλική, Καραμίντζιου  Μαρία, Κατσίκα Βικτώρια, Κομματά Στέλλα, Κύργια Έλενα, Γακοπούλου Βασιλική, Γκιολέκα Νάσια, Θάνου Κωνσταντίνα, Σένκα Ολια, Πετρίδης Αλέξανδρος, Χονδρού Αρετή 6) Αποχαιρετιστήριος λόγος: Κύργια Έλενα

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τα αναμνηστικά και τις φωτογραφίες που χάρισε στα παιδιά καθώς και για την στήριξη και τη βοήθεια που παρείχε στη σχολική μονάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όλους τους γονείς που έφεραν γλυκά και φαγητά για τον μπουφέ, τον κ. Καλλιάγρα που προσέφερε τα αναψυκτικά, τον κ. Τσιαμάντα που επιμελήθηκε τον ήχο και τον φωτισμό και τους μουσικούς Σακκά Αποστόλη, Σακκά Γιάννη και Λιάκο Γιάννη που έπαιξαν και τραγούδησαν για εμάς.

Τέλος, συγχαίρουμε την κ. Τζανάκου Γεωργία που ανέλαβε το συντονισμό της γιορτής και την κ. Ράμπια Δέσποινα που ανέλαβε τα σκηνικά και φυσικά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στη γιορτή.

 

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων « Γιώργος Σεφέρης»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης