"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Η Γιάννα Αγγελοπούλου στην TRT

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνέντευξη, που θα μεταδοθεί την Παρασκευή στις 15.00, παραχώρησε στην TRT και τον Σωτήρη Πολύζο η πρόεδρος της Επιτροπής 2021 κα Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Στην – διάρκειας 75 λεπτών – συζήτηση η κα Αγγελοπούλου ανέλυσε την φιλοσοφία που διατρέχει τις δράσεις της Επιτροπής, την χωρική διασπορά των εκδηλώσεων, ανακοίνωσε την διοργάνωση εκδηλώσεων στις
πρωτεύουσες των νομών όλης της χώρας στις 24 και 25 Ιουλίου ενώ το διήμερο 8 και 9 Μαΐου θα γίνει προβολή εικόνων της επανάστασης, σε μεγάλες επιφάνειες κτιρίων σε 18 πόλεις, ανάμεσά τους και η Λάρισα.


Η κα Αγγελοπούλου, που εμφανίζεται με γιλέκο καραγκούνας στην συνέντευξη, το οποίο μάλιστα αγόρασε από τη Θεσσαλία, κάνει αναφορά και στις πολυσυζητημένες εμφανίσεις της τόσο στα εγκαίνια της Εθνικής Πινακοθήκης όσο και στην παρέλαση της 25 ης Μαρτίου προτρέποντας κι άλλους σχεδιαστές να εμπνευστούν από την πλούσια λαογραφική μας παράδοση.


Η πρόεδρος της Επιτροπής 2021 αναφέρθηκε στην έγκριση μέχρι στιγμής 160 δράσεων από τις 1830 προτάσεις που κατατέθηκαν για την χρηματοδότηση με 50.000.000 μέχρι στιγμής από το πρόγραμμα
«Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.


Ειδική μνεία έκανε στο νομισματικό πρόγραμμα που είναι βασική πηγή χρηματοδότησης των δράσεων της Επιτροπής αλλά και στις χορηγίες που αυξάνονται όσο περνά ο καιρός.


Η κα Αγγελοπούλου μίλησε για την συγκίνηση που νιώθει κάθε φορά που επισκέπτεται μια περιοχή από τις θερμές αντιδράσεις των πολιτών και τις αναφορές τους στο σύνολο της διαδρομής της στα κοινά.


Η συνέντευξη της κας Αγγελοπούλου στην TRT μεταδίδεται την Παρασκευή στις 15.00 και σε επανάληψη στις 20.00 της ίδιας ημέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης