"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.2 C
Trikala

Η Γκαιμπελική προπαγάνδα των Μαυρογιαλούρων στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

” Το μυστικό των δημαγωγών είναι να φαίνονται τόσο ηλίθιοι, ώστε οι ψηφοφόροι να νομίζουν ότι είναι τόσο έξυπνοι όσο εκείνοι”, είχε πει ο μεγάλος Αυστριακός συγγραφέας Karl Kraus, αναφερόμενος στην επιρροή που είχε η προπαγάνδα των Ναζί στον όχλο, στα μέσα της δεκαετίας του 30`.


Την ίδια ακριβώς αίσθηση έχει ο κάθε σκεπτόμενος πολίτης, παρακολουθώντας τα συλλεκτικά αγιογραφήματα των τοπικών ΜΜΕ για τα “δημόσια πρόσωπα” του νομού και διαβάζοντας τα ευφάνταστα δελτία τύπου των υποψηφίων, που απλά προκαλούν θυμηδία και γέλωτα, αφού με τις υπερβολές τους υποτιμούν στο έπακρο τη νοημοσύνη του εκλογικού σώματος. 


Ο τόπος σήμερα δεν έχει ανάγκη από ψευτικούς Μεσσίες και κατασκευασμένους από τους “δημοσιογράφους” Σωτήρες, αλλά από άξιους και σοβαρούς πολιτικούς η αυτοδιοικητικούς, που με σεμνότητα θα προσδώσουν όραμα και προοπτική στη κοινωνία.


Εν τέλει όπως συμβαίνει σε κάθε υγιή Δημοκρατία, εναπόκειται στη κοινωνία να αξιολογήσει πρόσωπα και πολιτικές, διαχωρίζοντας επιτέλους την ήρα από το στάρι.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης