"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Η διαφήμιση που έγινε δυσφήμιση για την περιοχή μας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τώρα που έπεσε η αυλαία των εορτών, και αποχωρούν οι τελευταίοι επισκέπτες, καλό θα ήταν να ειπωθούν κάποια πράγματα για να γνωρίζει ο κόσμος τι ακριβώς συμβαίνει και πως τα παρουσιάζουν κάποιοι.

Ο νομός Τρικάλων έχει την πολυτέλεια να διαθέτει πολλά αξιοθέατα και να προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες. Μύλος των Ξωτικών, Μετέωρα, Ασπροπόταμος, Νεραϊδοχώρι, Περτούλι, Ελάτη, Πύλη, Καταρράκτες Παλαιοκαριάς κ.λ.π. πλημμύρισαν από κόσμο.

Στο Περτούλι, με την ψυχή στο στόμα, παρά τις εξαγγελίες του Δήμου Πύλης ότι το χιονοδρομικό κέντρο θα ήταν έτοιμο να λειτουργήσει από τις 10 Δεκεμβρίου εδέησε να ανοίξει τα Χριστούγεννα. Ένα χιονοδρομικό κέντρο όμως χωρίς τουαλέτες.

Ο κόσμος πολύς και οι υπεύθυνοι να τούς στέλνουν στο σαλέ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι. Οι διαμαρτυρίες πάμπολλες ειδικά από γυναίκες και παιδιά που έτρεχαν στο δάσος να κάνουν την ανάγκη τους.

Το ίδιο πρόβλημα και στην Παλαιοκαριά, ένα αξιοθέατο που δέχεται ατελείωτους επισκέπτες, χωρίς τουαλέτες. Χωρίς πρόσβαση και για τα λεωφορεία, με αποτέλεσμα να κατεβάζουν τον κόσμο στο δρόμο με τον φόβο του ατυχήματος ανά πάσα στιγμή.

Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δήμος Πύλης διατυμπανίζουν καθημερινά ότι κάνουν έργα και είναι υπερήφανοι για αυτά. Ποιός τους εμποδίζει να συνεργαστούν και να δίνουν λύση σε όποιο πρόβλημα υπάρχει αντί να πετάει ο ένας στον άλλο το μπαλάκι των ευθυνών;

Εάν για αυτά τα πράγματα είναι υπερήφανοι και λένε ότι διαφημίζουν τον τόπο μας,λυπάμαι που θα το πω, αλλά είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Είναι δυσφήμιση και οι υπεύθυνοι για αυτό έχουν ονοματεπώνυμο.

Τα μικρά αλλά ουσιαστικά έργα είναι αυτά που κάνουν την διαφορά. Πάρκινγκ και τουαλέτες. Ερώτηση: Σε ποιο τουριστικό χωριό του Δήμου υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες;

Ηλίας Φιλοκώστας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης