"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

«Η δική μας μόρφωση ξεκινάει από το ίδιο μας το σπίτι και καθηγητές είναι οι ίδιοι μας γονείς».

lafarm

Σχετικά άρθρα

vlizas grizano

Ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Γριζάνου «Ο Βλύζας» βάλλει κατά Δήμου Φαρκαδόνας για την αναφορά της ιστοσελίδος του που τους αναφέρει ως Αγράμμματους

Με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλος Γριζάνου πέρνει θέση για τον χαρακτηρισμό που φέρει ώς αγράμματους μερίδα των κατοίκων του Γριζάνου η επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Φαρκαδόνας και η οποία βρίσκεται στον αέρα μέχρι και σήμερα (δείτε ΕΔΩ).

Συγκεκριμένα στο κείμενό του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:

Αγράμματοι = Προσβολή

Γριζανίτες = Υπερήφανοι Άνθρωποι

Εμείς οι <<ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ>> Γριζανίτες έχουμε να σας πούμε κάτι με λίγα και απλά λόγια :

Η δική μας μόρφωση ξεκινάει από το ίδιο μας το σπίτι και καθηγητές είναι οι ίδιοι μας γονείς. Μαθαίνουμε από μικρά παιδιά να σεβόμαστε, να εργαζόμαστε και να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες της ζωής.
Με αυτό το <<Σχολείο>> έχουμε γερές βάσεις για την μετέπειτα εκπαίδευση μας και αυτό φαίνεται, με βάση τον πληθυσμό μας , τις πολλές θέσεις που κατέχουν οι ΓΡΙΖΑΝΙΤΕΣ στις δημόσιες υπηρεσίες, στα σώματα ασφαλείας και στις ένοπλες δυνάμεις όπου πολλοί βρίσκονται σε διοικητικές θέσεις.
Επίσης εμείς οι <<ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ>> έχουμε πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις που τόσα χρόνια προσφέρουμε θέσεις εργασίας και εξακολουθούμε να αντέχουμε παρά τις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων.
Γι’ αυτό εσείς με τις πολλές γραμματικές γνώσεις και το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο να προσέχετε τι λέτε.
Τέλος μάθετε και κάτι από τους <<ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΓΡΙΖΑΝΙΤΕΣ>>

Ένας άνθρωπος που έχει υψηλό μορφωτικό επίπεδο και πολλές γραμματικές γνώσεις δεν προσβάλλει, έστω και αν ίσχυε, ποτέ έναν <<ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ>> πόσο μάλλον ένα χωριό ολόκληρο.
Οπότε μπορεί ο καθένας να καταλάβει ποιος είναι ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ και ποιος ΟΧΙ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης