"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.8 C
Trikala

Η δική σας πρόταση ποια είναι κ. Σούλα ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Aναρωτιέται η Σούλα Μερεντίτη για τους πρώην συντρόφους της που υπουργοποιήθηκαν . Και όπως αναφέρει στο διαδίκτυο : “ας αναλογιστούμε το καθημερινό δράμα του Μωραΐτη και του Τόλκα.  Κάθε πρωί για να ξυριστούν πρέπει να κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη. 
Πώς το αντέχουν;

Σούλα μου , όλοι αναρωτιόμαστε , εσύ για τους πρώην συντρόφους σου , οι συριζαίοι για τα μνημόνια , άλλος για τον Τσουκάτο , οι νεοδημοκράτες αν θα πάρουν την εξουσία , όλοι τέλος πάντων για κάτι αναρωτιούνται …

Λες και έχει καμία σημασία ποιο κόμμα και ποιοι πολιτικοί είναι στην κυβέρνηση .

Άντε να δούμε κι αυτόν, άντε να δούμε κι εκείνον, άντε να δούμε και τον άλλον, έχουμε φάει κατακέφαλα τρία Μνημόνια και η χώρα έχει ξεπουληθεί για πάντα.

Μετά από τρία Μνημόνια από διαφορετικές κυβερνήσεις, οι πολίτες έχουν πια πάρει χαμπάρι πως η χώρα είναι αποικία και πως οι κυβερνήσεις και οι υπουργοί είναι μαριονέτες.

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι ονομάζουμε θράσος;την αρνητική μορφή θάρρους για επιδίωξη στόχων με προσωπικό όφελος, ύπουλα και αθέμιτα μέσα. Συχνά προσβάλλει και αδικεί.(κατά τα λεξικά). Έχετε χαιρετισμούς από τον ταμία σας τον κ.Τσουκάτο, τον φίλο(και επίσης ταμία) του κουμπάρου σας,μήπως τον ξεχάσατε;

  2. Έχετε απόλυτο δίκιο κυρία Σούλα.Για φτύσιμο λοιπόν και αυτοί.Για δύο λεπτά όμως.Εάν φτύσετε όλους που πρέπει, στο αλήστου μνήμης ΠΑΣΟΚ,θα πάθετε σίγουρα …αφυδάτωση.Προσοχή λοιπόν!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης