"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Η Εκκλησία και τα Μοναστήρια της Καλαμπάκας “παίζουν μπάλα” με τη ΝΙΚΗ στις εκλογές!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένα άγνωστο μέχρι πρόσφατα κόμμα διεκδικεί μία θέση στη Βουλή, μαζί με κόμματα προβεβλημένων πολιτικών προσώπων, όπως η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου και το ΜεΡΑ25.

Η Εκκλησία ,τα Μοναστήρια και η περιοχή της Καλαμπάκας ευλόγησαν τη ΝΙΚΗ!!!

Το κόμμα Νίκη είναι πλέον το πέμπτο μεγάλο κόμμα στο νομό Τρικάλων, μετά τις 2861 ψήφους που πήρε στην κάλπη και το εκπληκτικό ποσοστό 3,35% που κατέγραψε για πρώτη φορά.

Στην περιοχή της Καλαμπάκας και στους πρόποδες των Μετεώρων, περιοχές στις οποίες η μοναστική ζωή έχει έντονες επιρροές η ΝΙΚΗ έλαβε ποσοστό 7%.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι να μπει ένα φρέσκο κόμμα όπως το ΝΙΚΗ στο εθνικό κοινοβούλιο..το πολιτικό μας σύστημα έχει ανάγκη από νέες δυνάμεις ,από ανθρώπους άφθαρτους με πατριωτικές ιδέες και με πίστη σε ανθρώπινα και χριστιανικά ιδεώδη..η ανακύκλωση παλιών και φθαρμένων προσώπων,με καιροσκοπικά κίνητρα,μόνο κακό κάνουν στον τόπο μας..

      • Χριστιανο-ταλιμπάν είναι τώρα; Όταν κυμάτιζαν τις σημαίες του Βυζαντίου* στις συγκεντρώσεις ενάντια στον Τσίπρα, ομού μετά του Αδώνιδος και άλλων υπουργών, ήσαν καλοί;
        * Οι φουκαράδες παραποίησαν την σημαία σχηματίζοντας στις γωνίες 4 Βήτα, ήγουν …Βυζάντιο. Η λεπτομέρεια ότι έτσι το ονομάσαμε 109 έτη μετά το ”κλείσιμο” του ”μαγαζιού”, δεν τους πτόησε.

  2. Η Δημοκρατία ισχυροποιείται μεσα απο την πολυφωνία και από την εκπροσώπηση όλων των τάσεων μέσα στο Κοινοβούλιο, όχι;;; Το ότι ένα μικρό κόμμα (οι αρχές του οποίου κρίθηκαν από τον Άρειο Πάγο εξίσου συμβατές με το δημοκρατικό πολίτευμα όσο και εκείνες των υπολοίπων κομμάτων -που το ένα κατηγορεί το άλλο για παρέκκλιση από τις δημοκρατικές πρακτικες…) συγκεντρώνει τόσα βέλη ένθεν κακείθεν (ακόμη και βέλη προερχόμενα από εκκλησιαστικούς κύκλους συχνά αφερεγγυους), μάλλον ως ένδειξη ότι χαλάει τη σούπα (λατινιστί, το βολικό για τους πολλούς status quo) πρέπει να εκληφθεί …

  3. Ψ0φ0ς και στους τραγόπ@πες τούς συγκεκριμένους, όπως έχω ευχηθεί ψ0φ0 για όσους συνέβαλαν στο δυστύχημα τωμ Τεμπών(πολιτικούς, μεγαλοκαρχαρίες κλπ όλων των κομμάτων που έχουν συμβάλει σε αυτό το χάλι το σιδηροδρομικό από το 2001 ακόμη)…Πόση βλ@κία στον εγκέφαλο έχει ο λαός αυτός; Μπορούμε να αναφέρουμε αυτό που είχε πει ο Αϊνστάιν για την ανθρώπινη βλακεία και το Σύμπαν…Γι’ αυτό και στη Νέα Ζηλανδία ή την Ισλανδία – και άλλες χώρες – έχουν οργάνωση και πάταξη αναξιοκρατίας, φοροδιαφυγής, μη απονομής δικαιοσύνης κλπ κλπ…Επειδή είναι άνω του 50% το ποσοστό των άθεων ανθρώπων. Στην Ελλάδα, αν είσαι Άθεος, ακούς το “Έχεις κακία, δεν εχεις το Θεό σου”…Μισαλλόδοξοι όπως αυτοί της συγκεκριμένης παπ€^ριάς, της Νίκης, του Καρατζαφύρερ κλπ κλπ, είναι πολλοί σε αυτή τη χώρα. Τέτοια μλκία στον εγκέφαλο…
    VangZantíris

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης