"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.5 C
Trikala

Η εκπομπή το «Το Αλάτι της Γης» για γυρίσματα στον Ασπροπόταμο

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Η εκπομπή «Το Αλάτι της Γης» θα βρεθεί στον Ασπροπόταμο, και συγκεκριμένα το τριήμερο 18-20 Νοεμβρίου για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής, η οποία θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις και τοπία, καθώς και παραδοσιακό τοπικό γλέντι με ήθη και έθιμα από τον Ασπροπόταμο.

Η εκπομπή προβάλλεται από την ΕΡΤ1 κάθε Κυριακή 13:00 – 15:00, έχει επιμορφωτικό και πολιτιστικό χαρακτήρα και παρουσιάζει ο Λάμπρος Λιάβας ο οποίος είναι καθηγητής εθνομουσικολογίας στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φ. Ανωγειανάκη – Κέντρο Εθνομουσικολογίας.

ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ

Για την υλοποίηση της εκπομπής και αυτού του προγράμματος, καθώς και την περαιτέρω ανάδειξη της περιοχής   ομόφωνα εγκρίθηκε η συνδιοργάνωση από τον Δήμο Καλαμπάκας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας της προβολής της Δ.Ε. Ασπροποτάμου στην τηλεοπτική εκπομπή «ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ». Όπως ανέφερε η Αντιδήμαρχος Σοφία Δρούγκα τα γυρίσματα θα γίνουν στο ξενοδοχείο «Μαντάνια» στις 18 και 19 Νοεμβρίου, ενώ ο Δήμος θα δώσει το ποσό των 1.200 ευρώ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 18-20 Νοεμβρίου: ρεπορτάζ, γυρίσματα, συνεντεύξεις, τοπία, παραδοσιακό γλέντι ήθη και έθιμα από την περιοχή.

Αναμένουμε το τελικό αποτέλεσμα το οποίο θα έχει ουσιαστικό και θετικό αποτέλεσμα προς την ανάδειξη της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης