"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

“ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΨΗΛΑ” – Η επιβράβευση της Γυναικείας Ηγεσίας!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Υπό την Αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, του Επιμελητηρίου Τρικάλων και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής Ομίλων και Κέντρων για την UNESCO, πραγματοποιήθηκε η 1η εκδήλωση για την επιβράβευση Γυναικών στα Τρίκαλα στους τομείς της κοινωνικής, πολιτιστικής, επιχειρηματικής και επιστημονικής δράσης, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΝΑΝΤΙ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός,ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας Αναστάσιος Λάππας, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της εκκλησίας καθώς και αρκετοί εκπρόσωποι κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων και συλλόγων. Σχετικό χαιρετισμό απέστειλε και ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Κώστας Σκρέκας.

Για τη δημιουργία αυτού του Θεσμού “ένωσαν” τις δυνάμεις τους 3 Τρικαλινές κυρίες, η Κορίνα Λιούτα, Πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Υποστήριξης «ΘΕΛΩ» και της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Εθελοντισμού, η Βίκυ Παπαγεωργοπούλου Διευθύντρια Έκδοσης του WHO is WHO «Γυναίκες Ηγέτες» και η Αλεξάνδρα Τάμπου, Διευθύντρια Έκδοσης του περιοδικού ΙΔΕΕΣ & της ιστοσελίδας «TrikalaIdees.gr».

Στόχος του θεσμού είναι να ενθαρρύνει, να αναδεικνύει και να εξυψώνει το ρόλο της Γυναικείας Ηγεσίας στην κοινωνία μας σε όλα τα επίπεδα.Την κριτική επιτροπή στελέχωσαν επίσης τέσσερις εκδότες και ιδιοκτήτες τοπικών ΜΜΕ, οι κ.κ. Χρήστος Πίσσας, Χρήστος Κοντός, Δημήτρης Κρούπης και Γκιάτας Ευάγγελος.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο κ. Γιώργος Γαμπιεράκης,Αντιπρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Υποστήριξης «ΘΕΛΩ», τονίζοντας και ο ίδιος τον πολυσήμαντο ρόλο και τις ικανότητες του γυναικείου φύλου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην καταπολέμηση στερεοτυπικών αντιλήψεων και στην ανάγκη επαναφοράς της έννοιας της Αριστείας στην ελληνική κοινωνία.

Οι Γυναίκες που Βραβεύτηκαν:

Στον χώρο της κοινωνικής δράσης και προσφοράς οι κυρίες Ντίτα Μπονώτη Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Φίλες της Αγάπης, η Ελένη Καϊμά Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ «Αρωγή» και Πέννυ Καρανάσιου για την εθελοντική και κοινωνική της προσφορά στον Οδηγισμό.

Στον χώρο της πνευματικής και πολιτιστικής δράσης οι κυρίες Τασία Κασσιώλα λυρική σοπράνο μαέστρος, Τούλα Τίγκα συγγραφέας, Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου πιανίστρια και σολίστ με διεθνή καριέρα.

Ειδική βράβευση στο χώρο του πολιτισμού, απονεμήθηκε στη Μαρία ΓαδετσάκηΧορογράφο, Ιδιοκτήτρια της Σχολής Χορού Dancespace.

Στον χώρο της οικονομίας και επιχειρηματικότητας βραβεύθηκαν στον τομέα εμπορίου και εξαγωγών η Δήμητρα Τσάμη, στον τομέα της καινοτομίας η Αμαλία Μακρή Υπεύθυνη Πωλήσεων και μέτοχος της «Spacesonik», στον τομέα του πρωτογενούς τομέα οι αδελφές Ιωάννα, Ζωή και Αθανασία Καρρά στην κτηνοτροφία.

Επίσης βραβεύθηκαν ως άξιες εκπρόσωποι οικογενειακών επιχειρήσεων για την συνέχιση και επέκταση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων τους μετά το θάνατο των Ιδρυτών τους, η Ζωή Ζαραμπούκα ιδιοκτήτρια ΒΙΟΣΑΛ ΕΠΕ και οι αδελφές Αθηνά, Δήμητρα και Γεωργία Διβάνη με τα γνωστά Τυροκομικά προϊόντα.

Ξεχωριστή Διάκριση για τη ΓΥΝΑΙΚΑ της Χρονιάς, απονεμήθηκε σε μια εκπρόσωπο της επιστημονικής κοινότητας που έχει συμβάλλει με την αναγνώριση της στο χώρο της Γυναικείας Ηγεσίας, στην προβολή της περιοχής των Τρικάλων εντός και εκτός Ελλάδος. Αυτή ήταν η Χειρουργός Μαστού Μαρία Καναρά, Υπεύθυνη του Ιατρείου Μαστού του ΓΝΤ και πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρίας παραρτήματος Τρικάλων.

Χορηγοί της βραδιάς: La Farm , Hondos Center, ΕΥ LADIES, Κομμωτήριο Λένα Λουλέ-Καρανίκα.

Υποστηρικτές της βραδιάς: Ζαχαροπλαστεία Μέλισσα, Aegean College, Πλαστική Χειρουργός Φανή Κατράνα, ΕΔΕΜ Creations, Nemertes, Τυροκομικά Βλαχογιάννη – ΚΙΤΣΟΣ. Την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης προσέφερε ο Σύλλογος Τρικαλινών Φωτογράφων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης