"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση στα Τρίκαλα» – Eκδηλώσεις ενημέρωσης και συζήτησης με τους πολίτες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Eκδηλώσεις ενημέρωσης και συζήτησης με τους πολίτες με θέμα : «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Θεσσαλία» συνδιοργανώνουν στα Τρίκαλα, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας , του Δήμου Τρικκαίων και του Europe Derect Θεσσαλίας.  

Στα Τρίκαλα, 4 Φεβρουαρίου, 18:30-20:00, η εκδήλωση θα εστιάσει στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό. Στη συζήτηση που θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Ευσταθίου, θα συμμετέχουν η ευρωβουλευτής Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Δημήτρης Παπαστεργίου, δήμαρχος Τρικκαίων.

Την προηγούμενη μέρα στη Λάρισα, 3 Φεβρουαρίου, 18:00-20:00, η εκδήλωση περιλαμβάνει δύο θεματικές ενότητες.

1.    Την αναπτυξιακή στρατηγική της Θεσσαλίας θα παρουσιάσει ο περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Αγοραστός, ενώ ο Ιωάννης Σακιώτης, συντονιστής ομάδας πολιτικής και ΜΜΕ στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, θα τοποθετηθεί σχετικά με τη συνεισφορά της ΕΕ στη Θεσσαλία.

2.    Για την Αγροτική πολιτική και Τρόφιμα θα συζητήσουν ο Δημήτρη Σοφολόγης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνωνκαι η Έφη Λαζαρίδου από τον οργανισμό “Νέα Γεωργία Νέα Γενιά”. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ρομίνα Νικηφόρου.

Εισαγωγική τοποθέτηση για την αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη σημερινή συγκυρία θα κάνει ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης.

Επίσης το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, 10:30-13:00, στο Divani Hotel Larissa, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα θα συνδιοργανώσουν σεμινάριο για τους δημοσιογράφους της Θεσσαλίας για τα «Θέματα και εργαλεία του ευρωπαϊκού ρεπορτάζ». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/xTBFEAh9KRGshPMf6    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης