"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

«Η Εύα Καϊλή στο ρόλο της αθώας διωκόμενης»

lafarm

Σχετικά άρθρα

γράφει η γερμανική SZ

Ο τίτλος του γερμανικού δημοσιεύματος είναι «Περί απληστίας και της προδομένης αγάπης» και ο υπότιτλος «η Εύα Καϊλή στο ρόλο της αθώας διωκόμενης: Πώς το Qatargate βλάπτει τις Βρυξέλλες».

«Οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή χρησιμοποιούν τις σκάλες του Δικαστικού Μεγάρου ως σκηνικό για να δώσουν μια νέα τροπή στην υπόθεση διαφθοράς: μια νέα γυναίκα και μητέρα σαν κατατρεγμένη αθώα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», αναφέρει το δημοσίευμα της SZ σύμφωνα με την Deutsche Welle.

Και λίγο παρακάτω η εφημερίδα γράφει:  «Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, οι δικαστές στήριξαν την απόφασή τους στο γεγονός ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Κατάρ θα μπορούσαν να απαγάγουν την Εύα Καϊλή.

Στην πραγματικότητα όμως η βελγική δικαιοσύνη βλέπει τον κίνδυνο συσκότισης. Η κατάσταση σε αυτό το σκάνδαλο, που προκαλεί σοβαρή ζημιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι πολύ συγκεχυμένη.

Όποιος μιλάει με βουλευτές ή υπαλλήλους της ΕΕ αυτές τις μέρες νιώθει μια μεγάλη αποστροφή. Μια τυπική ερώτηση που ακούνε είναι: Έχετε κι εσείς σπίτι σας δεσμίδες με μετρητά; Όλες οι προκαταλήψεις εναντίον του συστήματος των «Βρυξελλών» φαίνεται να επιβεβαιώνονται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης