"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Η ‘Ε.Κ.Α. ΔΩΔΩΝΗ’ Ιωαννίνων βράβευσε τον Δημήτρη Σούλα Τακτικό Καθηγητή του ΤΕΦΑΑ του Π.Θ. και Προπονητή Στίβου του Γ.Σ. Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη Κυριακή 29-1-2023 το αθλητικό Σωματείο των Ιωαννίνων Ε.Κ.Α. ΔΩΔΩΝΗ (Ένωση Κλασικού Αθλητισμού  ‘Δωδώνη’ Ιωαννίνων) σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε στον πολυχώρο  ‘Δ. Χατζή’ βράβευσε τους καλύτερους αθλητές του για την αθλητική χρονιά 2022 .

Σε μια  κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκαν οι αρχές της πόλης, το Δ.Σ. του Συλλόγου, οι προπονητές, οι αθλητές του, οι γονείς των παιδιών και πλήθος φιλάθλων.

Στην εκδήλωση αυτή βραβεύτηκε και ο Τακτικός Καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων του Π.Θ. και Προπονητής Στίβου του Γ.Σ.Τρικάλων κ. Δημήτριος Σούλας για τη Διαχρονική Προσφορά του στον Υψηλό Αθλητισμό (συμπλήρωσε 60 χρόνια παρουσίας στον Γ.Σ.Τρικάλων)  και για την Ακαδημαϊκή του διαδρομή στην Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση.

Μεταξύ των όσων ανέφερε στη μικρή τοποθέτησή του ο κ. Σούλας είπε: ‘…….η βράβευση  αυτή αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα για  μένα  για το λόγο ότι ο φορέας  που με βραβεύει είναι τόσο σπουδαίος   και τόσο σημαντικός όπως είναι η  ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗΣ. Δείχνει τη μεγαλοσύνη αυτού του Σωματείου να τιμήσει όχι ένα συντοπίτη αλλά έναν άνθρωπο μια άλλης πόλης. Και αυτό λέει πολλά για τον πολιτισμό αυτών των ανθρώπων…’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης