"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου… πήρε το όπλο της: “Ζούμε σε μια δικτατορία” – Σφοδρή επίθεση σε Τσίπρα και Παυλόπουλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με διάθεση για δριμεία επίθεση, τόσο εναντίον του Πρωθυπουργού όσο και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας εμφανίστηκε σε συνέντευξή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

“Ζούμε σε ένα αντιδημοκρατικό, αυταρχικό καθεστώς, και καλούμαστε να το ανατρέψουμε, να κάνουμε μια επανάσταση απέναντι σε αυτήν την απολυταρχία… Η άποψη μου είναι ότι ζούμε μια δικτατορία”, δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η κ. Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα επαναλάμβανε άνετα τον πρόσφατο χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε, “ξευτιλισμένος”:  “Ναι, και θα το ξαναέλεγα, το πιστεύω απόλυτα. Δεν είναι βαρύς ο χαρακτηρισμός, βαρύ είναι αυτό που κάνει. Αν σας φαίνεται βαρύ το ξευτιλισμένος και χοντρό το προδότης θα πρέπει να απαντήσετε πώς σας φαίνεται αυτό που γίνεται στη χώρα”.

Τα βέλη της πρώην προέδρου της Βουλής στράφηκαν και κατά του Προκόπη Παυλόπουλου, με αφορμή την απάντησή του στις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για δήθεν επαναστατική γυμναστική του ΠτΔ,αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ας υπάρξει ένα μέτρο στις δηλώσεις του όταν είναι μεταξύ των προδοτών και των προτεργατών της υποβάθμισης της διεθνούς σχέσης της χώρας μας και της Δημοκρατίας».
«Αν σας φαίνεται βαρύ το ξευτιλισμένος και χοντρό το προδότης θα πρέπει να απαντήσετε πώς σας φαίνεται αυτό που γίνεται στη χώρα» συμπλήρωσε.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την Ντόρα περιμένανε κάποιοι για πρώτη γυναίκα Πρωθυπουργό με ψήφο του ελληνικού λαού.
    Έρχεται όμως η Ζωή και μάλιστα με ταχύ καλπασμό.(Θάνου χωρίς ψήφο).
    Πέρα του ρεπορτάζ είπε επίσης ότι δεν ενδιαφέρεται για μια έδρα στη βουλή καθώς είχε ήδη την τρίτη θεσμική θέση στη χώρα ως πρόεδρος της Βουλής. Το ζητούμενο της Ζωής και των Ελλήνων πολιτών είναι πλέον η Ανατροπή του ‘Μνημονιακού Δικτατορικού’ Καθεστώτος και η Οικοδόμηση από την αρχή της Δημοκρατίας.
    Αυτό όλο δεν είναι πεδίο μικρο διαχείρισης αντίθετα είναι πεδίο μιας πολύ πλατιάς κοινωνικής συμμετοχής και εξέγερσης. Εξέγερσης και διεκδίκησης.

    Θα σκίσει η Ζωή. Τα λάθη όλων τώρα πληρώνονται. Το 1% έγινε 3% και ήδη είναι στο 6% πραγματικά.
    Η Ζωή είναι φρέσκια και έχει ντομπροσύνη σε όλα. Δίπλα της θα είναι την κατάλληλη στιγμή η ελίτ της δημοκρατίας και θα ανέβει κατακόρυφα.
    Αν και εφόσον αποφασιστεί ότι πρέπει να γίνει πραγματικά πλατιά η συμμετοχή μιλάμε ξεκάθαρα για ένα ποσοστό που θα περάσει τον Αλέξη των σαλονιών της Ευρώπης πλέον.
    Άγνωστο που θα φτάσει το άνοιγμα του μετώπου. Υπάρχουν δυνάμεις που θα παίξουν και αυτές μεγάλο ρόλο αν γίνει ενιαίο το μέτωπο με πλατύ εύρος.
    Ο Βαρουφάκης δείχνει έτοιμος να συμβάλλει ευρωπαϊκά αλλά δείχνει γενικά να μην φοβάται από μάχες.
    Ήδη Λαφαζάνης και Αλαβάνος έχουν δηλώσει κοινό μέτωπο, το μόνο που τους χώριζε ήταν ότι ο Αλαβάνος ήθελε στο θρόνο του Σύριζα τον Τσίπρα και τώρα μετάνιωσε για την επιλογή του. Ενώ ο Λαφαζάνης δεν ήθελε ποτέ τον Τσίπρα,δήλωσε δε για τον Αλέξη ότι τον θεωρούσε ένα ξένο, φερτό σώμα στο Σύριζα.
    Ο Αλαβάνος και Λαφαζάνης ήταν ιδρυτικά μέλη του Συνασπισμού,Σύριζα και τώρα είναι εκτός από το νέο κόμμα κλώνο του Σύριζα.Που θα έπρεπε να λέγεται ΡΙΖ. Γιατί αυτό έχει μείνει πλέον. Το πρώτο σκέλος ΣΥ δεν ισχύει. Όσο για το Αριστερών ούτε λόγος.
    Ο Κουβέλης που τον Σοδόμησε ο Τσίπρας στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ παίρνοντας το δαχτυλίδι κατέληξε τώρα να τρέχει από πίσω για μια θέση.Αίσχος και ντροπή στον καρεκλοφάγο Κουβέλη.
    1) Μην απορήσουμε αν δούμε ένα ενιαίο κόμμα που θα περάσει και τον ΣΥΡΙΖΑ σε ενδεχόμενες εκλογές.
    2) Μην απορήσουμε αν δούμε δύο συγγενικά κόμματα στη Βουλή να παίρνουν 4% ΛΑΕ-Αλαβάνος συνεργασία.
    Διπλάσια και πάνω τα ποσοστά της Πλεύση Ελευθερίας.Θα υπάρξουν και μεταγραφικές βόμβες. Σίγουρο είναι το σύμβολο Μανώλης Γλέζος.
    Η Ανταρσύα θα παίξει μεγάλο ρόλο επίσης στο βαρόμετρο των ποσοστών.
    Η ουσία είναι να συγκλίνουν οι απόψεις, με τις απόψεις της Ζωής. Είναι καθαρές και απόλυτες.
    Αν δεν στηριχθούν θα προχωρήσει μόνη της.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ή ΡΙΖ έμεινε μόνος, πολύ μόνος πλέον.

  2. Αρε ρε πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή!
    Άνθρωποι με μόρφωση και πολιτικό λόγο ουσίας να βρίσκονται εκτός Βουλής και κάτι λεβεντες και υπέρ πατριωτες Ναζί να κοσμουν!!! με την παρουσία τους τα εδρανα του Κοινοβουλίου!
    Έπρεπε Ζωή να τον αποκαλυψεις πιο νωρίς τον πολιτικό απατεωνα -πρώην αρχηγό σου, να κάνει και ο λαός τα κουμαντα του.Έχεις και εσύ τις ευθύνες σου . Τόσους και τόσους ψευτες και αλητες ειδες μέσα στις δικαστικές αίθουσες και ανέπτυξες την ικανότητα να τους ξεχωρίζεις σε αυτόν -τον Αλέξη πώς την πατησες; Λίγη παραπάνω επαγγελματική διαστροφη να έδειχνες θα γλιτωναμε τα μνημονια .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης