"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσχωρεί στη Λαϊκή Ενότητα αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η πιο ηχηρή «μετεγγραφή» της νεοσύστατης Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) αναμένεται να είναι η νυν πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες το δείχνουν εδώ και μέρες, αλλά πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα.

Προϋπόθεση για την ένταξη της Ζωής στο νεοσύστατο κόμμα είναι η διάλυση της Βουλής, η οποία θα επέλθει πιθανότατα έως την Παρασκευή, αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών, αν βεβαίως δεν υπάρξει κάποιο άλλο τεχνικό η διαδικαστικό εμπόδιο.

Ύστερα από τη διάλυση της Βουλής, η πρόεδρός της θα ανοίξει τα χαρτιά της για την επόμενη ημέρα στην πολιτική σκηνή και οι ασφαλείς πληροφορίες μας λένε ότι θα ανακοινώσει πανηγυρικά την προσχώρησή της στη ΛΑΕ.

Ήδη η Ζωή Κωνσταντοπούλου άφησε να διαφανούν οι προθέσεις της, όταν, μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, εξέφρασε την άποψη ότι η επόμενη Βουλή θα είναι «λαϊκή και πραγματικά αντιμνημονιακή».

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον ρόλο που θα διαδραματίσει η Κωνσταντοπούλου στη Λαϊκή Ενότητα δεν είναι ακόμη γνωστές – και πιθανότατα δεν θα γίνουν πριν από την επίσημη ανακοίνωση, καθώς στην πολιτική το επικοινωνιακό μέρος του «πακέτου» μένει πάντα για το τέλος. Εν αναμονή λοιπό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης