"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.5 C
Trikala

Η ιστορία της γυναίκας που ερωτεύτηκε και έκανε έρωτα με ένα… δέντρο

lafarm

Σχετικά άρθρα

GYNAIKA DENTRO

Στην Αυστραλία έχουν μείνει άναυδοι. Η Emma McCabe, 31 ετών έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης. Δηλώνει πως επειδή έχει απογοητευτεί από τους άνδρες, βρήκε συναισθηματική και σεξουαλική παρηγοριά σε ένα συγκεκριμένο δέντρο.

«Το όνομα του είναι Tim» θα πει σε εκπομπή του news australia. «Βρίσκεται στο πίσω μέρος της αυλής μου. Είμαι ερωτευμένη μαζί του και θα ήθελα να παντρευτούμε. Δεν κοιτάζω άλλα δέντρα. Θέλω μόνο τον Tim. Οι άνθρωποι με έχουν απογοητεύσει. Ο Tim είναι διαφορετικός. Συναντιόμαστε τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα και μιλάμε με τις ώρες. Κάθε θρόισμα των φύλλων του είναι και η απάντηση του. Και ξέρετε κάτι; Ο Tim είναι μεγάλος εραστής. Τρίβομαι επάνω στον γυμνό φλοιό του και μου χαρίζει απίστευτους οργασμούς. Η αίσθηση των φύλλων του επάνω στο κορμί μου, με κάνει να καίω.»
DENTRO
Ο Tim όπως αναφέρουν τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης είναι μια λεύκα. Η Emma που απογοητεύτηκε πρόσφατα από διάφορους άνδρες βρίσκει παρηγοριά στο δέντρο. Οι επιστήμονες πάντως και οι ειδικοί ψυχίατροι και ψυχολόγοι, μιλούν για μια διαταραχή που ονομάζεται Object Sexuality ή objectum sexuality
Πρόκειται για μια έντονη συναισθηματική και συχνά ρομαντική επιθυμία για την ανάπτυξη σημαντικών σχέσεων με άψυχα αντικείμενα. Τα άτομα με αυτή την προτίμηση μπορεί να αισθάνονται ισχυρή έλξη, αγάπη και δέσμευση προς ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Μάλιστα, πιστεύουν ότι τα αντικείμενα έχουν ψυχή, ευφυΐα και συναισθήματα, και είναι σε θέση να επικοινωνούν, άρα μπορούν αν ανταποδώσουν τα συναισθήματα που το άτομο επενδύει σε αυτά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για «δενδροφιλία» σύμφωνα με τους ειδικούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης