"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Η καλοκαιρινή εκδήλωση της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η πρώτη καλοκαιρινή εκδήλωση της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων είναι γεγονός ! Μια τεράστια και συλλογική προσπάθεια είναι σε πλήρη εξέλιξη.. θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες και φίλους που είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με σκοπό να επιτύχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα με δυνατές χορευτικές και όχι μόνο στιγμές που θα καθηλώσει τους θεατές .. Οι καθηγητές ετοιμάζουν εκπληκτικές χορογραφίες δίνοντας ξεχωριστό ενδιαφέρον και ανυπομονησία στους μαθητές μας.
Νέα σκηνικά ,φαντασμαγορικά φώτα, μοναδικές ηχητικές εγκαταστάσεις, ειδικά οπτικοακουστικά εφέ ιδιαίτερη διακόσμηση κτλ. συνθέτουν ένα άκρως εντυπωσιακό περιβάλον μετατρέποντας το Πνευματικό Κέντρο σε ένα τεράστιο καράβι που θα ταξιδέψει το μυαλό και τις ψυχές μας στα πιο χορευτικά λιμάνια του κόσμου.
Η συμμετοχή των πρωταθλητών Ελλάδος στο Tango Argentino Γιούλια Πεταράκη – Γιάννη Σαπατόρη θα δώσουν άλλη αίγλη στη συγκεκριμένη χορευτική ενότητα.
Είναι τιμή μας που συνοδοιπόρος σ αυτό το ταξίδι θα είναι ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης σ ένα ρόλο έκπληξη !
«Άγκυρα στα λιμάνια του κόσμου» στις 14 Ιουνίου… σαλπάρουμε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης