"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Η καρδιά της Ζαχαροπλαστικής θα χτυπήσει στην πόλη των Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από τις 27 έως 29 Μαΐου το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής με την παρουσία εκατοντάδων Ζαχαροπλαστών από τα Τρίκαλα, την υπόλοιπη Θεσσαλία κι όλη τη χώρα

Η καρδιά της Ζαχαροπλαστικής θα χτυπήσει στην πόλη των Τρικάλων το τριήμερο 27 έως 29 Μαΐου. Κατά το συγκεκριμένο τριήμερο έχει προγραμματιστεί και θα διεξαχθεί το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής με την παρουσία εκατοντάδων Ζαχαροπλαστών από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία κι όλη τη χώρα.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Σωματείο Γαλακτοζαχαροπλαστών Τρικάλων και την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος.

Η ανάληψη της διοργάνωσης του συνεδρίου από το Σωματείο Γαλακτοζαχαροπλαστών Τρικάλων, αποτελεί αφορμή να συναντηθούν επαγγελματίες από όλη τη χώρα και όχι μόνο, να βάλουν τις βάσεις για σημαντικά θέματα που αφορούν τον κλάδο και να απολαύσουν ένα τριήμερο, «ωδή» στις γλυκές δημιουργίες! Το 25ο Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Τρικκαίων και του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Το Σωματείο Γαλακτοζαχαροπλαστών Ν. Τρικάλων ιδρύθηκε το 1945 και είναι ένα από τα πιο ενεργά και δραστήρια σωματεία. Μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα, τόσο ως προς την προάσπιση των συμφερόντων των μελών του, όσο και για τη συνεχή κατάρτισή τους. Παράλληλα, έχει υλοποιήσει πληθώρα προγραμμάτων και συνεργασιών με αντίστοιχα Σωματεία άλλων χωρών, όπως το πρόγραμμα Erasmus+ στην Τουρκία, και έχει διοργανώσει και συμμετάσχει σε πολιτιστικές δράσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης