"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Η κοινωνία των Τρικαλινών κυνηγών διέπεται από μια ιδιαίτερη κουλτούρα άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φύση

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν την περασμένη σεζόν οι κυνηγοί, δεν ξέχασαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, και κυρίως δεν ξέχασαν τους δικούς τους ανθρώπους.

Σε μια λιτή και κλειστή εκδήλωση λόγω των περιοριστικών μέτρων,  το βράδυ της Παρασκευής στο “ΚΑΦΕ ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ“, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρικάλων,

λίγες ώρες πριν την έναρξη των προκριματικών αγώνων ορεινής πέρδικας για το τρόπαιο “ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ”, τίμησε τον εγνωσμένης αξίας κυναγωγό και πρωταθλητή Ευρώπης, αλλά και επίλεκτο μέλος του Συλλόγου Αχιλλέα Νταούλα, για την μακρόχρονη προσφορά του στην ανάδειξη της Ελληνικής αγωνιστικής κυνοφιλίας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Σταύρος Τραγάνης του ευχήθηκε και φέτος ο δρόμος του να είναι μακρύς, να ξανακατακτήσει και να σταθεί στο υψηλότερο βάθρο στα ελληνικά αλλά και στα ευρωπαϊκά τερέν. Παράλληλα του παραδόθηκε και ο ιματισμός με το σήμα του Συλλόγου, ευχαριστώντας τον για την τιμή που κάνει στο Σύλλογο να αγωνίζεται με το σύμβολο στο στήθος του.

Επιπλέον και με μεγάλη χαρά τιμήθηκαν οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες του νομού μας, Βασίλειος Μπέκος, Αθανάσιος Τριμήντζιος και Αθανάσιος Βερεντζιώτης, για τη μακρόχρονη προσφορά τους, μέρες και νύχτες, στην διαφύλαξη της πανίδας και χλωρίδας του τόπου μας. “Όλοι μαζί μπορούμε να διαφυλάξουμε το παραδοσιακό ελεύθερο κυνήγι στη χώρα μας αναδεικνύοντας της αξίες που πρεσβεύει” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Κ.Σ.Τ. Σταύρος Τραγάνης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας & Ν. Σποράδων Ευάγγελος Μπαλατσός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης