"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Η «ΚΟΚΚΙΝΟΣ Α.Τ.Ε.Ε.» μειοδότης του έργου της αποκατάστασης της γέφυρας Διάβας-Καλαμπάκας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η «ΚΟΚΚΙΝΟΣ Α.Τ.Ε.Ε.» αναδείχθηκε μειοδότης του έργου της αποκατάστασης της γέφυρας Διάβας, μετά από το άνοιγμα των προσφορών που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Η έκπτωση που έδωσε η εν λόγω ανώνυμη τεχνική-εμπορική εταιρεία επί του προϋπολογισθέντος ποσού των 4,6 εκ. ευρώ είναι 58,2%.

Σε δηλώσεις του προς την ιστοσελίδα tameteora.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την αίσια έκβαση των μέχρι τώρα διαδικασιών.

Στο εξής θα υπάρξει πενθήμερη προθεσμία για την υποβολή τυχόν ενστάσεων. Εφόσον δεν υπάρξει ένσταση, το θέμα θα πάει στην Οικονομική Επιτροπή για να εγκριθεί η ανάδειξη του μειοδότη. Τέλος, το θέμα θα πάει στο Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο πρέπει να εγκρίνει τον ανάδοχο του έργου εντός προθεσμίας 30 ημερών.

Η ΚΟΚΚΙΝΟΣ Α.Τ.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1992 από τους Αφούς Γεώργιο και Κωνσταντίνο Κόκκινο, Πολιτικούς Μηχανικούς, που είναι οι μόνοι μέτοχοι της εταιρείας και έχει έδρα το Δήμο Γρεβενών. Οι κύριες δραστηριότητες της εταρείας είναι η κατασκευή Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων, η εκμετάλλευση λατομείου αδρανών Υλικών, η παραγωγή και εμπορία σκυροδέματος και ασφαλτοσκυροδέματος.

Η εταιρεία έχει υλοποιήσει έργα όπως η Κατασκευή κτηριακού συγκροτήματος για το ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, η Κατασκευή της οδού σύνδεσης ΠΑΘΕ – Πορθμείο Γλύφας,  η Κατασκευή οδού προς Δοτσικό, ηΎδρευση Δεσκάτης, καθώς και τα οδικά έργα Τρίκαλα-Λάρισα (μαζί με την κατασκευή της γέφυρας Πηνειού στο Κουτσόχερο) και Τρίκαλα-Πύλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης