"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Η κοπή της πίτας του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

000000000000000000000
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ανήμερα των Θεοφανείων, όπως παραδοσιακά συνηθίζεται κάθε χρόνο η κοπή πίτας του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων. Η λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ, μόνο μεταξύ των μελών της διοίκησης, των εργαζομένων, των μετόχων και των οικογενειών τους, μιας και επιλέχτηκε αντί για κάποια μορφής δεξίωση τα χρήματα να διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Τρίκκης & Σταγών και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων.
000000000000000000000000
Την Βασιλόπιτα ευλόγησαν ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης, Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Νάσης και ο Πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Κολώνας.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Τάκης Ιωάννου έκανε λόγο για «δυσκολίες που καταφέρνουμε και τις παλεύουμε χάρη στις προσπάθειες και στην αγαστή συνεργασία μετόχων, διοίκησης και εργαζομένων. Συνεχίζουμε και τη νέα χρονιά, με τις ευλογίες και τις ευχές της Εκκλησίας, με στόχο να εξυπηρετούμε καλύτερα τους πολίτες και να τους μεταφέρουμε γρήγορα και με ασφάλεια».
Το φλουρί βρήκε ο εργαζόμενος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, Αθανάσιος Τασούλας, ο οποίος και έλαβε μια εικόνα του προστάτη των οδηγών Αγίου Χριστοφόρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης