"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Η κοπή της πίτας του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ανήμερα των Θεοφανείων, όπως παραδοσιακά συνηθίζεται κάθε χρόνο, η κοπή πίτας του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Η λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ, μόνο μεταξύ των μελών της διοίκησης, των εργαζομένων, των μετόχων και των οικογενειών τους, μιας και επιλέχτηκε αντί για κάποια μορφής δεξίωση τα χρήματα να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η ζεστή εκδήλωση άνοιξε με τα κάλαντα για το καλό του χρόνου, που έψαλλαν τα μικρά παιδιά, ζεσταίνοντας τις καρδιές και γεμίζοντας χαμόγελα στους πάντες.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Τρίκκης & Σταγών, Πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Κολώνας,  ο οποίος και μίλησε με λόγια αγάπης στα παιδιά και συνεχάρη τους ανθρώπους του Αστικού ΚΤΕΛ που σε δύσκολες εποχές διατηρούν πολλές θέσεις εργασίας, εξασφαλίζοντας παράλληλα τις μετακινήσεις των συνανθρώπων μας από τα χωριά προς τη πόλη, με τον πλέον οικονομικό τρόπο.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Τάκης Ιωάννου για ακόμη μια φορά στάθηκε «στο πνεύμα συνεργασίας που διέπει τη λειτουργία του οργανισμού μας. Είμαστε όλοι μια οικογένεια και έτσι θα συνεχίσουμε. Δε χωράει διχόνοια ανάμεσά μας. Μόνο συνεργασία για να μπορέσουμε να σταθούμε για ακόμη μια χρονιά όρθιοι και να παρέχουμε τις υπηρεσίες που πρέπει στο επιβατικό κοινό. Καλή χρονιά με Υγεία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης