"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.5 C
Trikala

Η κοπή της πίτας του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, ανήμερα των Θεοφανείων, όπως παραδοσιακά συνηθίζεται κάθε χρόνο, η κοπή πίτας του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

 

Η λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ, μόνο μεταξύ των μελών της διοίκησης, των εργαζομένων, των μετόχων και των οικογενειών τους, μιας και επιλέχτηκε αντί για κάποια μορφής δεξίωση τα χρήματα να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η ζεστή εκδήλωση άνοιξε με τα κάλαντα για το καλό του χρόνου, που έψαλλαν τα μικρά παιδιά, ζεσταίνοντας τις καρδιές και γεμίζοντας χαμόγελα στους πάντες.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης & Σταγών, Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας,  ο οποίος και μίλησε με λόγια αγάπης στα παιδιά και συνεχάρη τους ανθρώπους του Αστικού ΚΤΕΛ για την εξαιρετική τους δουλειά, ευχόμενος και τη νέα χρονιά να φροντίζουν για τις μετακινήσεις των ανθρώπων με ασφάλεια και σιγουριά, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Τάκης Ιωάννου μίλησε για την ανατολή μιας κρίσιμης και καθοριστικής χρονιάς για τον οργανισμό και τις αστικές συγκοινωνίες, ζήτησε ομόνοια και πνεύμα καλής συνεργασίας, καθώς και εμπιστοσύνη προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία (σ.σ. της οποίας είναι Ταμίας) η οποία θα εγγυηθεί για το μέλλον του κλάδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης