"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Η Μακεδονία είναι ελληνική εκτός από το αεροδρόμιο, το λιμάνι, το χρυσό, το νερό, τις παραλίες, τα τρένα και τις μονάδες της ΔΕΗ της.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Μακεδονία είναι ελληνική

-Και που ανήκει το αεροδρόμιό της;

-Εντάξει, η Μακεδονία είναι ελληνική εκτός από το αεροδρόμιό της.

-Και το λιμάνι της; Που ανήκει;

-Εντάξει, η Μακεδονία είναι ελληνική εκτός από το αεροδρόμιο και το λιμάνι της.

-Ο χρυσός της Μακεδονίας; Δεν μπορεί; Ελληνικός θα είναι.

-Καλά, η Μακεδονία είναι ελληνική εκτός από το αεροδρόμιο, το λιμάνι και τον χρυσό της.

-Πάλι καλά που είναι ελληνικό το νερό της Μακεδονίας.

-Ωχ που μπλέξαμε! Η Μακεδονία είναι ελληνική εκτός από το αεροδρόμιο, το λιμάνι, τοχρυσό και το νερό της.

-Τουλάχιστον η παραλίες της Χαλκιδικής, δεν μπορεί, είναι ελληνικές.

-Καλά, η Μακεδονία είναι ελληνική εκτός από το αεροδρόμιο, το λιμάνι, το χρυσό, το νερό και τις παραλίες της.

-Τα τρένα όμως  που τη συνδέουν με την υπόλοιπη Ελλάδα, ελληνικά δεν είναι;

-Λεπτομέρειες. Η Μακεδονία είναι ελληνική εκτός από το αεροδρόμιο, το λιμάνι, το χρυσό, το νερό, τις παραλίες και τα τρένα της.

– Το μόνο παρήγορο είναι ότι στη Μακεδονία υπάρχουν μονάδες της ΔΕΗ που είναι ελληνικές.

– Καλά, η Μακεδονία είναι ελληνική εκτός από το αεροδρόμιο, το λιμάνι, το χρυσό, το νερό, τις παραλίες, τα τρένα και τις μονάδες της ΔΕΗ της.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΛΑΓΝΕ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.
    Ευτυχώς τα πολιτιστικά αγαθά ούτε δίνονται ούτε παίρνονται, δεν είναι είδη κατοχής κάποιου προσώπου ατομικά, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν αντικείμενα πλουτισμού ή άλλης κατοχής που να δηλώνει κτήση με την έννοια της κατανάλωσης. Οι διπλωματικές και οι διεθνείς σχέσεις δεν απαντώνται, διαμέσω ενός απλοϊκού ερώτηματος του τύπου, μου αρέσει/δεν μου αρέσει, συμφωνώ/δεν συμφωνώ.
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΕΣ – ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΥΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ, ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β’, ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΟΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  2. Ας ανοίξουμε τα σύνορα να γίνουμε όλοι μια Μεγάλη Μακεδονία υπό την κηδεμονία των Αμερικάνων.
    Έτσι θα γλιτώσουμε από όλα.

  3. Προς Ουράνιο Τοξότη: Η φυλή Κάλας τον λατρεύει ως Θεό της και είναι μια φυλή βαθιά στην Ασία μέσα στο σημερινό Πακιστάν. Άρα ο χαρακτηρισμός ο κυνικός δεν θα του άρμοζε του Γιου του Φιλίππου Β του Μεγάλου Αλεξάνδρου . Είναι περήφανοι γιαυτον και νοιωθουν ακόμη και σήμερα απευθείας απόγονοι του. Αν πολέμησε με επιθετική στρατηγική ήταν γιατί τότε οι κατακτήσεις πρώτα απ´όλα σήμαιναν και μια αντίστοιχη πολεμική υπέροχη. Αλλά και πάλι καμία απλοϊκή τοποθέτηση δεν έχει θέση στην μελέτη του Ελληνιστικού κόσμου διαμέσω του οποίου η Ελλάδα είναι αγαπητή ακόμη και σήμερα απο Σύριους , Ιορδανούς, μέχρι Λιβανέζους και Παλαιστίνιους. Ακόμη και σήμερα υπάρχουν αρχαιολογικοί χώροι σε αυτές τις χωρες ελληνιστικου ενδιαφέροντος που οι ίδιοι οι Σύριοι και οι Ιορδανοί τους μελετούν, τους προστατευουν και τους θαυμάζουν. Το βασίλειο των Μακεδόνων είναι η γέφυρα του ανατολικού κόσμου με τον ελληνιστικό κόσμο και χαίρονται πολύ γιαυτο καθώς και είναι περήφανοι .
    Και προς Σκοπιανολάγνο: Η κηδεμονία χωρών δεν περιποιεί τιμή στις χώρες που την αποζητουπν ποσο μάλλον δε στους πολίτες. Επίσης η έννοια κηδεμονία έχει παλαιωθει και η σύγχρονη Αμερική των τελευτευων δέκα ετών ασχολείται με συσχετισμούς όπως και η Ρωσία δηλαδή ..,, με συσχετισμούς που αποβαίνουν θετικοί για τους ίδιους . Τι πιο φυσιολογικό από αυτό για την εξωτερική πολιτική κάθε χώρας που ασθμαίνει να είναι πρωταγωνίστρια στην ΕΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης