"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Η οδός Κανούτα , οχήματα και πεζοί, Τροχαία και Δήμος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θα πρέπει να υπάρχει κάποια εξήγηση από πλευράς της Τροχαίας ή του Δήμου για την αφόρητη κατάσταση που επικρατεί στην οδό στην Κανούτα. Δηλαδή το… γράψιμο μιας παράβασης του ΚΟΚ, που οι τοπικές αρχές όφειλαν να το χρησιμοποιήσουν προς συμμόρφωση των παραβατών και προς όφελος των δημοτών-πεζών και γενικότερα για το καλό της πόλης, χρησιμοποιείτε από ασυνείδητους, ασυμμόρφωτους και ζαμανφουτίστες οδηγούς που περιφρονούν και δεν σέβονται τίποτα.

Δηλαδή γράφουν κανονικά στα αχαμνά τους και την Τροχαία και την Δημοτική Αρχή και τους Νόμους του ΚΟΚ δείχνοντας έτσι μια τριτοκοσμική συμπεριφορά που επιβαρύνει ολόκληρη την πόλη, τους δημότες με αποτέλεσμα να τίθεται υπό αμφισβήτηση η λειτουργία των Τοπικών Αρχών.

Η συγκεκριμένη οδός Κανούτα δείχνει και μια άλλη διάσταση σε βάρος της ΤΑ. Πρόκειται για μια εντελώς χαμένη και αποτυχημένη δαπάνη το «παλούκωμα» του πεζοδρομίου προκειμένου να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα. Δυστυχώς, η εικόνα δείχνει την έλλειψη σεβασμού και πρωτοβουλιών των ίδιων Αρχών στα αυτονόητα, που δυστυχώς ο έλληνας ασυνείδητος οδηγός θέλει κι έναν δικό του τροχονόμο να του θυμίζει πόσο απολίτιστος και άναρχος είναι και αυτός, ο οδηγός και ο «δάσκαλος» που του έδωσε δίπλωμα.

Ο ΚΟΚ στην πόλη μας, δυστυχώς, λειτουργεί ως ανάπηρος με αποτέλεσμα να σχηματίζεται όλο και περισσότερο ένα αντικοινωνικό και επιβλαβές από κάθε άποψη φαινόμενο που επιδρά και στο ευρύτερο φυσικό περιβάλλον και η διατήρησή του, σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στα μη δραστικά από το νόμο μέτρα, εξού και το γράψιμο που τρώνε οι Αρχές και η δαπάνη με τους σιδερένιους πασσάλους να πάει περίπατο. (Δεν αναφέρουμε κόστος γιατί δε το γνωρίζουμε).

Άξιον απορίας παραμένει το γεγονός των μη αναγκαίων και αυστηρών μέτρων στην οδό Κανούτα και γενικότερα σε ολόκληρη την πόλη. Συχνά διαβάζουμε διάφορες επιστολές δημοτών που εκφράζουν τη δυσφορία τους. Θεωρούμε πως θα πρέπει να υπάρχει κάποια εξήγηση από πλευράς της Τροχαίας ή του Δήμου για την αφόρητη κατάσταση που επικρατεί στον περιβόητο ΚΟΚ στην οδό Κανούτα και όχι μόνο. Τι κάνει η Δημοτική Αστυνομία και τι κάνει η Τροχαία; Ας μας πούνε τουλάχιστον ποιος ή ποιοι είναι αρμόδιοι για την καταπολέμηση και συμμόρφωση του τοπικού χάους…

Βάιος Φασούλας
Τρίκαλα,
pelasgos@fasoulas.de www.fasoulas.de

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης