"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Η ΟΛΥΜΠΟΣ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της – Μπόνους σε εργαζόμενους και κτηνοτρόφους

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με ευχές για μια νέα χρονιά γεμάτη και υγεία και προκοπή, η διοίκηση της ΟΛΥΜΠΟΣ δεξιώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους σε μια ζεστή εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Palladium της Λάρισας.

Στους παρευρισκόμενους μίλησε ο πρόεδρος της εταιρείας Δημήτρης Σαράντης, ενώ στα οικονομικά στοιχεία της παρελθούσης οικονομικής χρήσης αναφέρθηκε το μέλος του Δ.Σ. Στέλιος Μ. Σαράντης.

Στους εργαζόμενους του ομίλου ανακοινώθηκε η χορήγηση μπόνους ύψους 1,2 εκ. ευρώ ως επιβράβευση των προσπαθειών τους στην επίτευξη των εταιρικών στόχων.

Η εταιρεία με στόχο την αύξηση της γεννητικότητας μεταξύ των οικογενειών των εργαζομένων, κατανέμει κονδύλι 300.000€ για τους εργαζόμενους που αποκτούν παιδιά αλλά και για αυτούς που ήδη έχουν.

Στην ίδια εκδήλωση η διοίκηση της εταιρείας απένειμε τιμητικές πλακέτες και χρηματικά βραβεία ύψους 150.000€ σε 25 κτηνοτρόφους- προμηθευτές της που διακρίθηκαν στην παραγωγή γάλακτος, με βάση ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΛΟΓΑΚ η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. αποτελεί τον μεγαλύτερο εισκομιστή ποσοτήτων Ελληνικού γάλακτος το οποίο συλλέγει καθημερινά από 1.700 Έλληνες παραγωγούς.

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας περιλάμβανε πέντε φλουριά τα οποία αντιστοιχούν σε 500 ευρώ για κάθε τυχερό.

Το ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης φρόντισε η δωδεκαμελής ορχήστρα του Μηνά με τα χάλκινα. 

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης