"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Η Ράνια Τζίμα και ο Γιάννης Πρετεντέρης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θα αρχίσουμε να βλέπουμε ξανά το δελτίο του Mega μου φαίνεται. Ένα δελτίο αληθινή επιθεώρηση μετά το δυστύχημα στα Τέμπη. Κακή επιθεώρηση όμως, που δεν βγάζει γέλιο. Περισσότερο με παρωδία δείχνει.

Το ζήσαμε την προηγούμενη Πέμπτη, το ζήσαμε και σήμερα, Δευτέρα. Την «κόντρα» Ράνιας Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη. Από τη μία βλέπεις μία δημοσιογράφο να προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της και από την άλλη έναν σχολιαστή να προσπαθεί να εκβιάσει συμπεράσματα.

Τα όσα συνέβησαν την Πέμπτη λίγο πολύ τα ξέρετε, οι γκριμάτσες της Τζίμα από τα λεγόμενα του Πρετεντέρη έγιναν viral. Τον Πρετεντέρη που ακολουθούσε πιστά τη γραμμή της προηγούμενης Πέμπτης, ότι φταίει για όλα ο σταθμάρχης. Και ποιος άλλος φταίει δηλαδή; αναρωτιόταν βγάζοντας την Τζίμα από τα ρούχα της.

Σήμερα λοιπόν είχαν στο δελτίο τον Μάκη Βορίδη. Να σας περιγράψω καταρχάς την κατάσταση με μία φράση: η Ράνια Τζίμα προσπαθούσε να πάρει συνέντευξη από τον υπουργό κι ένας σχολιαστής δίπλα της, ο Πρετεντέρης, προσπαθούσε να βάζει εμπόδια. Δεν έμοιαζε με δημοσιογράφο, έμοιαζε με σύμβουλο επικοινωνίας.

Σκεφτείτε ότι σε πολλές από τις απαντήσεις Βορίδη, ο Πρετεντέρης έκανε κι ένα σχόλιο αμέσως μετά, σχόλιο που έσπρωχνε την απάντηση λίγο πιο πέρα. Όσο δε για τις δικές του ερωτήσεις, ήταν του τύπου «για πείτε μας κύριε υπουργέ για τις διαχρονικές ευθύνες των τριών τελευταίων κυβερνήσεων στο θέμα των τρένων». Ξέχασα να σας πω ότι πλέον η γραμμή άλλαξε, από χθες με το post συγγνώμης του πρωθυπουργού που προσπαθούσε πέντε ημέρες να βάλει τις σκέψεις του σε σειρά, δεν φταίει μόνο ο σταθμάρχης, αλλά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Έχασα το Ράδιο Αρβύλα σήμερα (που μου είπαν ότι ήταν καταπληκτικό), αλλά νομίζω ότι το δελτίο του Mega πλέον διεκδικεί τα σκήπτρα.

Ο λαός λέει ότι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά νομίζω ότι αυτό έπαψε να ισχύει τα τελευταία χρόνια. 

Δημήτρης Κανελλόπουλος

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δεν είναι σύζυγος δημοσιογράφου-υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ (πρώην ΔΗΜΑΡ) αυτή η παρουσιάστρια?
      Μόνο η άλλη παρουσιάστρια-σύζυγος του Δημάρχου Αθηνών σας πειράζει?
      Όλα τα κόμματα τα ίδια κάνουν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης