"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Η Τρικαλινή γενική γραμματέας στο υπουργείο Οικονομικών ΄Ελενα Παπαδοπούλου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεν είναι μόνο η Εφη Αχτσιόγλου, ούτε περιορίζονται στην Κατερίνα Νοτοπούλου τα νέα πρόσωπα των νεαρών γυναικών του ΣΥΡΙΖΑ, που αναμένεται να διεκδικήσουν την παρουσία τους στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Είναι πολλά τα πρόσωπα νέων γυναικών, με φρεσκάδα, γνώσεις και ήδη επιτυχημένες, που αναμένεται να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις επόμενες εκλογές.
Είναι το νέο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, μοντέρνο, δυναμικό.


Εκτός από τις δύο προβεβλημένες νέες γυναίκες που προαναφέρθηκαν, ξεχωρίζουν η Ελενα Παπαδοπούλου, γενική γραμματέας οικονομικής πολιτικής στο υπουργείο Οικονομικών και δεξί χέρι του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Εχει χειριστεί και χειρίζεται, πολλές δύσκολες και λεπτές υποθέσεις, ενώ βρίσκεται πίσω από τα περισσότερα μέτρα και ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών.


Κι΄ όμως κανείς δεν τη γνωρίζει, δεν διάβασε δηλώσεις της δεν είδε φωτογραφίες της. Αποφεύγει τη δημοσιότητα και έχει άποψη γι΄ αυτό, αφού πιστεύει πως βρίσκεται στην καρέκλα της γενικής γραμματέα για να παράγει έργο και όχι να κάνει δηλώσεις και δημόσιες σχέσεις.
Στα νέα …πουλαίν θα λέγαμε συγκαταλέγεται η Στεφανία Γεωργακάκου-Κουτσονίκα η οποία πέρασε από τη θέση της εκπροσώπου του Δημοσίου στην Τράπεζα Αττικής και τώρα κατέχει τη δύσκολη θέση της διευθύνουσας συμβούλου στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας.
Η Μάνια Καββαθά είναι άλλο ένα λαμπερό πρόσωπο, παρότι βρίσκεται στη σκιά της Εφης Αχτσιόγλου ως διευθύντρια του πολιτικού της γραφείου που είναι.
Σημειώστε ακόμα τα ονόματα των κυριών Δανάης Μπαδογιάννη, που βρίσκεται στο πρωθυπουργικό επιτελείο, της επικοινωνιολόγου Μάγκυς Δούση, της Χρύσας Πάντου, που υπήρξε συνεργάτης του Παύλου Πολλάκη, της Λίλας Κόγου, που είναι γραμματέας Συντονισμού και Διαχείρισης Προγραμμάτων Ταμείου Ασύλου και Μετανάστευσης.
Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τη Ράνια Σβίγκου την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που και μόνο από τη θέση της είναι αρκετά προβεβλημένη.
Και μία σπάνια φωτό της Ελενας Παπαδοπούλου με Ευκλείδη Τσακαλώτο και Μισέλ Σαπέν

Φωτογραφία του Sakis Papadopoulos.

www.eretikos.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είχε κι ο ΓΑΠ νέα, δροσερά κι όμορφα γυναικεία στελέχη και Υπουργούς αλλά κι ο Αλέξης δεν πάει πίσω…
    Δεν συμβαδίζει όμως η ομορφιά με την εξυπνάδα !
    Η Κυβέρνηση δεν είναι πασαρέλα ούτε Μύκονος!
    Οι ομορφιές και οι μαγκιές πληρώνονται και μάλιστα μνημονιακά.

  2. Ο Παπαδόπουλος βόλεψε όλη την οικογένεια ! Από γιο μέχρι κόρη και σύζυγο. Και γαμω τις αριστερές η όλη κατάσταση. Αυτά δεν είναι για διαφήμιση.. Χώρια που διάφορες κυρίες που αναφέρετε όπως η Στεφάνια Γεωργακακου μόνο για ανάληψη δημόσιας θέσης λόγω τυπικών προσόντων δεν είναι γνωστή. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ότι θα προκρίνει την συγγένεια και όχι τα προσόντα. ΆΝΤΕ γεια λοιπόν.

  3. Για πες μας Κώστα, που βολεύτηκαν ο υιός του και η γυναίκα του? Για να ενημεροθούμε και .εμείς! Τα επιστημονικά προσόντα της κόρης του τα γνωρίζεις?…

  4. Γράφει το ρεπορτάζ: “Όμως κανείς δεν τη γνωρίζει, δεν διάβασε δηλώσεις της δεν είδε φωτογραφίες της”. Μα αφού είναι ανύπαρκτη, χωρίς καμία παρέμβαση.
    Μόνο για να κρατάει τη τσάντα του Ευκλείδη….
    Πάλι καλά ….. σε πλάνα του ντοκυμαντέρ του Πωλ Μέησον για το πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης Τσίπρα μέχρι σηλαδή το 3ο μνημόνιο (This is a coup), σέρβιρε το φρέντο του νεοδιριζόμενου τότε, υπουργού Οικονομικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης