"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17 C
Trikala

Η Τρικαλινή λαμπερή σολίστ-πιανίστα παγκόσμιου Βεληνεκούς Τατιάνα Παπαγεωργίου καθήλωσε το κοινό στο Ηρώδειο !!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Σοπέν, μέσα από τα πλήκτρα της ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Για μια ακόμη φορά, έχοντας τη μεστότητα της εμπειρίας και τη βαθιά γνώση του έργου και του πνεύματος του συνθέτη, καθήλωσε το κοινό κι έδωσε με δεξιοτεχνική αρτιότητα και δωρικότητα μια χαρακτηριστική ερμηνεία» σε μία μεγαλειώδη Μουσική παράσταση την Κυριακή το βράδυ (25/9/22) στο Θέατρο Ηρώδου του Αττικού.

“Η καρδιά του Φρεντερίκ Σοπέν χτύπησε στο κατάμεστο Ηρώδειο σε μια μεγαλειώδη μουσική βραδιά, που πρωταγωνίστησε η μουσική του Πολωνού συνθέτη, αλλά και ο ίδιος ο λόγος του, όπως ακούστηκε μέσα από τις επιστολές του.

Επάξια αναμετρήθηκε η Τατιάνα Παπαγεώργιου με το εμβληματικό και άκρως απαιτητικό, δεξιοτεχνικά  έργο του Frederic Chopin, αναδεικνύοντας με βαθιά εκφραστικότητα, πολλαπλές εναλλαγές χρωμάτων  και λαμπερό σoλιστικό ήχο τις λατρεμένες μελωδίες του Πολωνού συνθέτη. 

Ο μοναδικής ποιότητας αιθέριος ήχος, που χαρακτηρίζει την κορυφαία στην παγκόσμια κατάταξη Ορχήστρα, της Κρατικής Όπερας της Βαρσοβίας καθήλωσε το ελληνικό κοινό που ανταποκρίθηκε με τεράστιο ενθουσιασμό και χειροκρότησε παρατεταμένα, ζητώντας πολλαπλά encore.

Tα αριστουργηματικά έργα του Σοπέν, Chopiniana και Πρώτο Κοντσέρτο για πιάνο, απέδωσε μοναδικά η Εθνική Συμφωνική της Όπερας της Βαρσοβίας, με τη λαμπερή σολίστ-πιανίστα Τατιάνα Παπαγεωργίου, υπό τη διεύθυνση του Γάλλου μαέστρου και καλλιτεχνικού διευθυντή της Όπερας της Βαρσοβίας, Patrick Fournillier.” Πηγή: Zougla.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης