"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Η Τρικαλινή Νέα Δημοκρατία χρειάζεται βαθιά ψυχανάλυση

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όλα δείχνουν ότι την Προεδρία της ΝΟΔΕ Τρικάλων θα διεκδικήσει ο πολυμήχανος δ/ντης του Κέντρου Υγείας Πύλης Γιάννης Κουτσονάσιος.

Στις εκλογές που θα γίνουν θα γηφίσουν τα μέλη της ΝΟΔΕ:

1. Καρανάσιος Γιώργος (Αντιπρόεδρος) 2. Τρικάλης Χρήστος (Αντιπρόεδρος) 3. Κουτσονάσιος Γιάννης (Γραμματέας) 4. Αλεξίου Αχιλλέας 5. Γιαννοτάκη Μάνη 6. Ευθυμίου Στάθης 7. Κυριάκης Γιώργος 8. Παπαποστόλου Γιώργος 9. Σιουπέρη Μαρία 10. Τσιμπίδας Ηλίας (Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Τρικκαίων) 11. Ντούλα Αγόρω (Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Μετεώρων) 12. Αραπογιάννης Αλέξανδρος (Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Πύλης) 13. Κοκκινίδης Κων/νος (Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρκαδόνας)

Οι 4 προέδροι των ΔΗΜΤΟ για κάποια ανεξήγητη ερμηνεία του καταστατικού δεν μπορούν να έχουν το δικαίωμα ούτε του εκλέγειν, ούτε εκλέγεσθαι.

Συνεπώς σε περίπτωση ψηφοφορίας θα ψηφίσουν μόνο τα 9 μέλη της ΔΕΕΠ Τρικάλων.

Εκεί έχουμε και λέμε : Ο Γιώργος Καρανάσιος, δεν ενδιαφέρεται ο ίδιος για την Προεδρία, αφού είναι συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη και έχει ασυμβίβαστο, μη έχοντας άλλη επιλογή, είναι αναφανδόν με την υποψηφιότητα Κουτσονάσιου.

Ο Χρήστος Τρικάλης, ίσως και να ενδιαφέρεται για την προεδρία παρ όλο που είναι Διευθυντής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, αφού είναι ο αρχαιότερος στην σημερινή ΔΕΕΠ και έχοντας την απόλυτη στήριξη με την ψήφο του συναδέλφου και προσωπικού του φίλου Στάθη Ευθυμίου, αλλά και του προέδρου των Γεωπόνων Κυριάκη Γιώργου.

Έτσι λοιπόν, σε περίπτωση και δεύτερης υποψηφιότητας, πλην Κουτσονάσιου, με αντίπαλο τον Τρικάλη, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, καθώς δεν ξέρουμε τι θα ψηφίσουν τα υπόλοιπα 4 μέλη από το σύνολο των 9 μελών, του κονκλάβιου της τοπικής ΝΔ, ήτοι : Αλεξίου Αχιλλέας, Γιαννοτάκη Μάνη, Παπαποστόλου Γιώργος, Σιουπέρη Μαρία, αφού όλοι τους υπάγονται σε συγκεκριμένα πολιτικά γραφεία, εκλεγμένα και μη.

Αν υπάρξει μια και μοναδική υποψηφιότητα (όπως δηλαδή είχε συμβεί με τον Κώστα Τρέλλη) δεν υπάρχει καμία περίπτωση η τοπική ΝΔ να βγει από τον γύψο και να αναρρώσει με ένα περιφερειακό γιατρό, αλλά ούτε και με καθηγητή καρδιολογίας από το Ωνάσειο.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε γκασμάδες με αυτό το ανθρώπινο δυναμικό θέλετε να κυβερνήσετε πάλι?όλοι τους είναι για να τούς ρίξεις στον Πηνειό,με πρώτο και καλύτερο τον πρωτοχορευτή από το Γαρδίκι, με το μαντηλάκι..

  2. Μια χαρά ανθρώπινο δυναμικό είναι. Είναι η ο αντικατοπτρισμός της ΝΔ στα Τρίκαλα.Άρτος, θεάματα, λίγο τέως, πολύ φατσιμαρε με μπόλικη αμορφωσια .Ο γιατρός Μάπετ σόου.

  3. Ωραια υποψηφιότητα βρε ! Μαλλον αντιπροσωπεύει σαφέστατα το ποιόν του πολιτικού χωρου του ! Κανένας λόγος, πολύς χορός, φωτογραφίες σε καθε ενσταταντε, ευχολόγιο για κάθε περίπτωση, κοπή πίτας κλπ κλπ. Ξέρει η ΝΔουλα τι προωθεί , δε χρειάζεται ατομα με αποψη ,.

  4. Να προσθέσω πως και οι ψηφοφόροι της ΝΔ χρειάζονται βαθιά ψυχανάλυση. Να χτυπήσει ο καθένας τα μάγουλα του δυνατά μπροστά στον καθρέφτη και να αναρωτηθεί : ” Τι ψηφίζω ρε χαζούλη?”.

  5. Να λείπουν οι συγκρίσεις του ιστορικού Γαρδικίου με το..
    παλικάρι.Δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της φυλής ο κύριος.Οι Γαρδικιωτες είναι σπίρτα

  6. Μετά την τοποθέτηση του Κουτσονάσιου στην προεδρία,ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ έχει πιάσει ΠΑΤΟ..πιο κάτω δεν γίνεται να πας…

  7. Γαρδικιώτης..Αν δεν είχε κοπεί το κείμενο και έβλεπες ολόκληρο το σχόλιο θα έβλεπες πως έλεγα στο τέλος πως που και που βγαίνουν και κάποια μοντέλα βγαίνουν ελαττωματικά και λίγο τεμπέλικα… Ελπίζω αυτή τη φορά να το δεις ολόκληρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης