"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Η ΤrikiPress δεν διαπραγματεύεται την ελευθεροτυπία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η TrikkiPress έλαβε εξώδικο από τον διορισμένο πρόεδρο της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, σε μια προσπάθεια να φιμώσει την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης.

Σε ένα κράτος δικαίου με δημοκρατικό πολίτευμα, η ελευθερία του λόγου θεωρείται αναφαίρετο και πολυσήμαντο δικαίωμα και δίνει την δυνατότητα της ελεύθερης έκφρασης των απόψεων και ιδεών σε ένα άτομο ή μία κοινότητα, χωρίς τον φόβο της αντίρρησης, της λογοκρισίας ή της απειλής νομικών κυρώσεων.

Η ελευθερία του λόγου είναι ένα από τα βασικότερα όπλα που έχει ο πολίτης στα χέρια του, για την πληροφόρηση, τη συμμετοχή του μέσα στην κοινωνία και την προσπάθεια διαμόρφωσης τάσεων και απόψεων.

Αν ο άνθρωπος δεν είχε την δυνατότητα να σκέπτεται και να εκφράζεται ελεύθερα, τότε δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει, ούτε να διακινήσει τις ιδέες του, τις απόψεις του, τα οράματα του και τις επιδιώξεις του για τη ζωή.

Δεσμευόμαστε ως TrikkiPress, ότι με απόλυτο σεβασμό απέναντι στους αναγνώστες μας, θα συνεχίσουμε να διατηρούμε την δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης της γνώμης μας αλλά και όλων των πολιτών, εδραιώνοντας με κάθε τρόπο το δημοκρατικό μας πολίτευμα.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν ο λαός φοβάται τους κυβερνώντες (βλ.Κουτσονάσιος) τότε υπάρχει ΤΥΡΑΝΝΙΑ….όταν οι κυβερνώντες φοβούνται τον λαό τότε υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…(πρόεδρος της Αμερικής Τζεφερσον)…προφανώς ο Κουτσονάσιος είναι του δόγματος τυραννία και όχι με την ελευθερία…

  2. Ο ικανός άνθρωπος δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από την κριτική των άλλων…ο ανίκανος είναι αυτός που προσπαθεί να την φιμώσει για να μην φαίνεται η ανεπάρκεια του..

  3. Αγαπητή trikkipress καλά σας κάνει…μας ζαλίσατε τα π@π@ρι@ με τον “πολυτάλαντο” Γαρδικιώτη και στο τέλος σας έσφιξε και ένα εξώδικο…για ακόμη μια φορά ισχύει ” το ουδείς αχαριστότερος του ευεργεντηθέντος “..

  4. Αγαπητή trikkipress, πάλι διαφήμιση τον κάνεις…η πραγματική τιμωρία του ειναι να τον εξαφανίσεις εντελώς από τον χάρτη της πληροφόρησης…και που στην τελική αυτό είναι που του αξίζει…

  5. Η ελευθερία του λόγου αφορά όχι μόνο απόψεις που μας είναι αρεστές αλλά και απόψεις που δεν μας είναι αρεστές…και ο Χίτλερ και ο Στάλιν, υπέρ της ελευθερίας του λόγου ήτανε,αλλά ήτανε μόνο για απόψεις που ήτανε αρεστές σε αυτούς…

  6. Γιατι δεν του άρεσαν τα σχόλια σε κάθε δημοσίευση σας !??Δεν αντέχει την κριτική ως δημόσιο προσωπο ? Ε να μην εκτίθεται τοτε να παει σπιτάκι του..ουτε σε μας αρεσει και επειδη ειναι εκλεγμένος ας την ακούσει .δεν θα φιμωθουμε κιολας, σιγα τα ..

  7. Οι τοπικοί βουλευτές της Ν.Δ δεν θα έπρεπε να πάρουν θέση για την προσπάθεια φίμωσης ενός έγκυρου τρικαλινού site?

    Τρέχουν για τις…πίτες κι ο Κουτσό…για δίκες!

    Να τον χαίρονται!!!

  8. Τα δημοκρατικά κόμματα πρέπει να αντιδρούν σε ενέργειες σαν αυτή του Κουτσονάσιου…αν είχανε τσίπα έπρεπε την ίδια στιγμή να τον καθαιρέσουν από πρόεδρο της τοπικής ΝΔ.. διαφορετικά περνάνε στην κοινωνία το μήνυμα,ότι επικροτούν αυτές τις ενέργειες φίμωσης της ελευθερίας του λόγου…

  9. Αν δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη,θα πρέπει όλα τα ΜΜΕ (ηλεκτρονικός και έντυπος τύπος) σε ένδειξη συμπαράστασης,θα πρέπει να τον αποκλείσουν… ενέργειες από πολιτικά πρόσωπα που δείχνουν αυταρχισμό και αντιδημοκρατική συμπεριφορά θα πρέπει να καταδικάζονται..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης