"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Η Φωτεινή Αναστασίου στο συνέδριο του Party of European Socialists στην Μαδρίτη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η υποψήφια βουλευτής Τρικάλων του Κινήματος Αλλαγής, Φωτεινή Αναστασίου, έλαβε μέρος στο συνέδριο του Party of European Socialists που διενεργήθηκε στις 22 και 23 Φεβρουαρίου στην Μαδρίτη.

Η Φωτεινή Αναστασίου, ως Συντονίστρια του Δικτύου Τρικάλων των PES activists και μέλος της Επιτροπής Ισότητας του Κινήματος Αλλαγής κλήθηκε να εκπροσωπήσει το Δίκτυο και να συμμετάσχει στις εργασίες του συνεδρίου ως μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας του Κινήματος Αλλαγής.

Το Κίνημα Αλλαγής αποφάσισε να έχει φέτος σημαντική εκπροσώπηση γυναικών στο συνέδριο του PES. Μάλιστα, η ελληνική αποστολή απαρτίστηκε στην πλειοψηφία της από γυναίκες που έλαβαν ενεργό μέλος σε όλες τις διεργασίες του συνεδρίου στην Μαδρίτη.

Στο Συνέδριο έγινε και η τυπική εκλογή του υποψήφιου προέδρου του PES για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Frans Timmermans. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια, εκπαιδεύσεις και συζητήσεις.

Στο περιθώριο του συνεδρίου η Φωτεινή Αναστασίου είχε σύντομη συνάντηση με τον υποψήφιο πρόεδρο, Frans Timmermans, και συμφώνησαν για την ανάγκη ενίσχυσης της Ελλάδας για την δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας, καθώς έχουμε εξαιρετικό στελεχιακό δυναμικό και μηδαμινές επενδύσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης