"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.5 C
Trikala

Η 12η ετήσια εκθεση ζωγραφικής των Εικαστικών Εργαστηρίων του ζωγράφου Λάμπρου Προβίδα

lafarm

Σχετικά άρθρα

eikatiko kentro

 

 

 

Μία ακόμα πολύχρωμη, δημιουργική χρονιά έφτασε στο τέλος της για τα Εικαστικά Εργαστήρια «Προβίδα»

Οι μικροι δημιουργοί των εργαστηρίων παρουσίασαν στο κοινό,  δείγμα της δουλειάς τους, που ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειας μιας ολόκληρης χρονιάς.

Οι επισκέπτες της έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΦΟΙΒΟΣ του Εικαστικού Κέντρου, είχαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν σε μια πανδαισία χρωμάτων και συναισθημάτων -περηφάνιας αλλά και ικανοποίησης- για το αποτέλεσμα.

Περισσότερα από 280 έργα ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους μέσα από την ελευθερη και ανατρεπτική ματιά των παιδιών σε κόσμους μαγικούς

Τα Εικαστικά Εργαστήρια του ζωγράφου Λάμπρου Προβίδα είναι ένας πυρήνας εικαστικής αναζήτησης, πειραματισμού, παίδευσης και επικοινωνίας στο χώρο της τέχνης και λειτουργούν εδώ και  12 χρόνια  με οργάνωση, πάθος, μεράκι και αγάπη για την ζωγραφική.

Εκεί οι μικροί καλλιτέχνες αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, καλλιεργούν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, αποκτούν γνώσεις ερευνούν νέους τρόπους έκφρασης.

Και φυσικά 12 χρόνια λειτουργίας των εργαστηρίων σημαίνουν 12 χρόνια εικαστικής ζύμωσης, δράσεων και αλληλεπιδράσεων, happenings και εκδηλώσεων, ανταλλαγής και δημιουργίας μέσα και έξω από τα σύνορα της πόλης και της χώρας μας

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης