"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Η K.G.B και ο Μπέρια των Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι δύο εύσωμοι άνδρες με μαύρα καπέλα και καπαρτίνες με το γιακά σηκωμένο, μπήκαν γρήγορα στο Δημαρχείο και ανέβηκαν συνωμοτικά στο γραφείο του νέου προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε.

Ήταν ο Χρήστος Αναστασίου και ο υπασπιστής του Γκάμας.

Πριν ανοίξει τη πόρτα και εισέλθουν στο χώρο που τους περίμενε ο κ.Παπαστεργίου, ο προπορευόμενος πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. διέταξε με ένα νεύμα του χεριού του τον πιστό του ακόλουθο, να φιλάει σκοπιά έξω από την αίθουσα. 

 Βλέποντας τον ο Δήμαρχος, του έγνεψε να καθίσει απέναντι από ένα μυστηριώδη άνδρα, που έκρυβε το πρόσωπό του με μια ανοιγμένη εφημερίδα.

Αμέσως έβγαλε τεφτέρι που είχε δεμένο με σπάγκο το μολύβι και άρχισε να κρατά σημειώσεις,  εκστασιασμένος από τα λεγόμενα τού Μέντορά του.

“Εκτιμώντας την απόλυτη αφοσίωση που δείχνεις Κίτσο στα εκάστοτε αφεντικά και σ`εμένα, σου αναθέτω άμεσα να ιδρύσεις υπηρεσία που θα παρακολουθεί αναρχοκαπνιστές στο Facebook και το Instagram.

Το μεγαλοπρεπές “Πελέκειο” στη πλατεία Δεσποτικού θα στεγάσει την νέα υπηρεσία, ενώ με παχυλή αποζημίωση επικεφαλής θα αναλάβεις εσύ, αποσπώντας όσες γραμματείς θέλεις και ο εξπέρ στη πληροφορική Dr Γιάννης Κωτούλας”, αποκαλύπτοντας το παρακαθήμενο στο δωμάτιο, που εν τω μεταξύ είχε κατεβάσει την Espresso που υποτίθεται ότι διάβαζε με τα γράμματα ανάσκελα.

Αν και ο δύσμοιρος συνταξιούχος, νόμισε ότι τα δύο μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανέφερε το ίνδαλμα του στα εγγλέζικα, ήταν καφετέριες στην Ασκληπιού, σηκώθηκε και χαιρέτισε συγκινημένος για τη τιμή που του έγινε.

Φεύγοντας ήταν σίγουρος ότι απόψε στέφθηκε διάδοχος του διάσημου και χαρισματικού αυτοδιοικητικού, που βλέποντας τον να αποχωρεί κι αυτός με τη σειρά του, σκέφτηκε ότι κάθε μεγάλος ηγέτης θέλει το Λαυρέντη Μπέρια του.

Γκρούεζας

(Το παρόν αποτελεί ευθυμογράφημα). 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης