"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

«Θέλει, λέει, να’ναι λεύτερος Σκοτώστε τον…»

lafarm

Σχετικά άρθρα

 «Απόβρασμα είσαι και φαίνεσαι, Σταύρο Θεοδωράκη. Για ακόμη μία φορά, ως κοινός συκοφάντης που είσαι, βγήκες και είπες εν γνώσει σου ψέματα για μένα στη Βουλή. Ευτυχώς, η τιμωρία σου είναι κοντά»


Αυτό ανάρτησε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook Ο Γιώργος Χριστοφορίδης πολιτευτής των ΑΝΕΛ εκδότης και δημοσιογράφος ΤΟ ΧΩΝΙ, πλέον στέλεχος Γραφείου στο Μέγαρο Μαξίμου. Γιατί χθες ο Σταύρος Θεοδωράκης από το βήμα της Βουλής είπε αυτό που ξέρουν όλοι, ότι δηλαδή υπάρχουν έμμισθα τρολ των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και συνεργατών τους που δημιουργούν τάσεις και επιδίδονται σε διαδικτυακό bullying κατά παραγγελία εναντίων του Ποταμιού και του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ολυμπία, Το Χωνί η Αυγή και άλλοι σε σύμπνοια ατομικά και ομαδικά να «τελειώσουν» το Θεοδωράκη ως παιδί του Μπόμπολα, των Γερμανών, ειδικών συμφερόντων και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Και πλέον πιάστηκαν από τη λέξη «αποβράσματα» και ότι δήθεν βεβήλωσε μνήμη ενός αδικοχαμένου νέου ανθρώπου συνεργάτη της κ. Γεροβασίλη.


Ποιον κοροϊδεύετε όλοι εσείς με τις συγχρονισμένες επιθέσεις σας ότι νοιάζεστε για τη μνήμη κάποιου, σε ποια χυδαιότητα και πολιτική αλητεία Θεοδωράκη αναφέρεστε κ. Γεροβασίλη και «επώνυμα ανώνυμα» account του Twitter.


Εγώ είμαι θυμωμένος που το σύστημά σας προσπαθεί να δουλέψει ψιλό γαζί όλους μας, τι ασχολείστε με το ποτάμι και τον Θεοδωράκη 1,5% έχει, φανταστείτε 11,5% να του έδιναν οι δημοσκοπήσεις, γιατί τόσος ντόρος και διπλοβάρδιες στα υπόγεια της Κουμουνδούρου!
Γιατί σας πέταξε την αλήθεια στα μούτρα, γιατί μίλησε με στοιχεία, γιατί σας αποκάλεσε όπως σας αξίζει, υπηρετείτε στόχους και σκοπούς που σπρώχνουν την ελληνική κοινωνία στην απόγνωση, έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον σας.


Αλλά βλέπετε Το Ποτάμι δεν επεδίωξε να έχει στρατιές πληρωμένων τρολ με δημόσιο χρήμα. κ. Χριστοφορίδη.


(τα παραπάνω τα γράφω αυθόρμητα σε σημείωση σε ένα κινητό τηλέφωνο σε μια μικρή πόλη, τέτοιου βεληνεκούς μηχανισμό έχουμε στο Ποτάμι)


Σας τα γράφω επειδή βαρέθηκα τους τραμπουκισμούς σας και των ομοίων σας.


Πείτε με Μασόνο, Νεφελίμ και ότι άλλη προσβολή θέλετε. Από ηθικοπολιτικά «αποβράσματα» όλα τα περιμένω. Τους πληρωμένους Γολιάθ κονδυλοφόρους οι καθαροί Δαυίδ πάντα τους ενοχλούν
Οι στοχευμένες επιθέσεις, οι ύβρεις, η λάσπη κατηγοριών εναντίον του Ποταμιού, του Σταύρου Θεοδωράκη και των στελεχών του, συνοψίζονται σε μια φράση του Καζαντζάκη:


«Θέλει, λέει, να’ναι λεύτερος
Σκοτώστε τον….»


* Ο Παναγιώτης Πιλάτος είναι υπεύθυνος επικοινωνίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της νεολαίας του Ποταμιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης