"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.7 C
Trikala

Θέλει Παπαστεργίου ο Μπάτζιος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τη χθεσινή συγκέντρωση της νομαρχιακής επιτροπής του Συριζα με παρουσία των βουλευτών του νομού και μελών της Κεντρικής Επιτροπής σχολίασε σήμερα στη Λέσχη 97.6 το μέλος της νομαρχιακής κ. Χρήστος Μπάτζιος:

NAI

 

«Ο Συριζα θα ανακατευτεί ενεργά στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, με κινήσεις αυτοδιοικητικές που θα δημιουργηθούνε και θα είναι ευρύτερες τοπικές κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες. Αυτή θα είναι η γραμμή μας. Δεν θα πάμε με ανθρώπους όμως που αντιστρατεύονται την κυβέρνηση.
Προσωπικά εγώ τον Δήμαρχο τον κ. Παπαστεργίου τον εκτιμώ απεριόριστα, έχει μια δημιουργική συμπεριφορά στα Τρίκαλα.
Με τον ίδιο λοιπόν τον Παπαστεργίου θα συνεργαζόμασταν, μόνο αν είχε εχέγγυα ότι δεν είναι αντίθετος με την κυβερνητική γραμμή σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης. Δεν μπορούμε όμως να είμαστε μαζί του, επειδή στην ΚΕΔΕ είναι μαζί με τον Πατούλη.
Το ‘Φυσάει Κόντρα΄ είναι το μακρύ χέρι της ΛΑΕ στα Τρίκαλα, όμως εγώ δεν θα απέκλεια να κάνουμε μια προσέγγιση, οι ίδιοι είναι που θα έβγαζαν σπυριά στην πρόσκληση να κουβεντιάσουμε.
Στην Περιφέρεια τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Θα έχουμε μια προσπάθεια από ευρύτατες συμμαχίες να ανατραπεί ο Αγοραστός, ο σκοπός μας είναι να χάσει τις εκλογές. Στην επιτροπή για την αναθεώρηση του Συντάγματος μπήκε μόνο λόγω του αξιώματος του προέδρου των Περιφερειαρχών, εμείς με την πολιτική που έχει εδώ σαν Περιφερειάρχης δεν συμφωνούμε.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης