"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Θέμης Ζάχος : Παλεύουμε όλοι συλλογικά για την αναγέννηση του Δήμου μας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Θέμης Ζάχος γεννήθηκε το 1978 στην Πιαλεία Τρικάλων από γονείς αγροκτηνοτρόφους. Είναι απόφοιτος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Τμήματος Κτηνιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Καραντώνη από τη Φήκη, όπου και διαμένει. 
Εργάστηκε ως Κτηνίατρος στη Διεύθυνση Ζώνης Γάλακτος στην Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία “ΤΡΙΚΚΗ” για 4 έτη. Σήμερα διατηρεί ιδιόκτητο κτηνιατρείο εδώ και 10 χρόνια στη Φήκη Τρικάλων. Διατέλεσε Αντιπρόεδρος του Κτηνιατρικού Συλλόγου Τρικάλων, όπου είναι μέλος του.

Διατέλεσε Πρόεδρος του Α.Ο Πιαλείας για 10 χρόνια και σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Φήκης.

Όπως δηλώνει ο ίδιος:
“Σαν ενεργός και υπεύθυνος πολίτης που αισθάνομαι, καθώς και επιστήμονας και έχοντας επίγνωση των προβλημάτων του τόπου μου, καθώς και της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων αυτής της θέσης, αποδέχθηκα την πρόσκληση να θέσω την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό « ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ », του οποίου ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεόδωρος Χήρας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κουστούμι και κείμενο

Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών και του Δήμου μας, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Η απόφασή μου αυτή είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού, καθώς και της σταθερής μου θέσης ότι το σημαντικότερο βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή του ανθρώπου στα δρώμενα.

Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας που τόσο ανάγκη το έχει, προς την επίτευξη της οποίας κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων (και κυρίως νέων) στα κοινά, διαλύοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας και της αδιαφορίας που έχει η σημερινή κοινωνία. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά την αγάπη μου, το ενδιαφέρον μου και την εκτίμησή μου για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, δημιούργησα και συνεχίζω να δραστηριοποιούμαι.

Παλεύουμε λοιπόν όλοι συλλογικά για μια αυτοδιοίκηση που έχει σαν όραμα την αναγέννηση του Δήμου μας, τον Δήμο Πύλης, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης