"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Θα τους τρελάνει η Έφη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Είναι εντυπωσιακή η Έφη Μπλατζώνη στον αντιπολιτευτικό έλεγχο προς τη δημοτική αρχή του Δήμου Πύλης.

Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίστηκαν χθες βράδυ στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Πύλης. Θέματα που φέρνει η συμπολίτευση αναβάλλονται ελλείψει εισηγητικής υποστήριξης από τους καθ’ ύλην αρμόδιους συμβούλους.

Λεκτικές αψιμαχίες μεταξύ συμβούλων θυμίζουν αρένα.

Και μέσα σε όλα αυτά έρχεται η Έφη Μπλατζώνη να προσθέσει το αντιπολιτευτικό της λιθαράκι μπας και το οικοδόμημα που λέγατε Δήμος Πύλης προχωρήσει σε αναπτυξιακή τροχιά και σε πολιτισμένο επίπεδο.

Έτσι με την επίμονη διεισδυτικότητα που διαθέτει ρωτά αν υπάρχει τράπεζα αίματος του Δήμου και προτείνει την δημιουργία της.

Για το υδροηλεκτρικό σταθμό στο Βαθύρρεμα ζήτησε πλήρη ενημέρωση και να φωτιστούν όλες οι πτυχές του. Για τις οφειλές δημοτών και τις ρυθμίσεις που γίνονται.

Εδώ είναι και ο τομέας της στη ΔΟΥ Τρικάλων και κανείς δεν γνωρίζει το θέμα καλύτερα. Επισημαίνει πως όλα πρέπει να γίνονται σύννομα και χωρίς μεροληψία.

Για τις αναθέσεις έχει ζητήσει αρκετές διευκρινήσεις. Βέβαια η κυρία Μπλατζώνη όπου χρειάζεται υποβάλλει και εγγράφως τα ερωτήματά της και αναμένει το εύλογο διάστημα να της απαντήσουν.

Όλα αυτά στο σύντομο χρόνο που έχει όταν της δίνεται ο λόγος στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. που είναι πολύ περιορισμένος.

Έχει δρόμο ακόμα μπροστά της και η πορεία δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Υπάρχουν εμπόδια που όμως με επιμονή και υπομονή θα ξεπεραστούν. Θέλει αρετή και τόλμη η …Έφη!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης