"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

<<Φωνή Λαού, Οργή Θεού!>> – Θεριεύει το κίνημα κατά των πλειστηριασμών

lafarm

Σχετικά άρθρα

plistiriasmoi

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ : Μεγάλη η νίκη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Τρικάλων! Οι πολλές δεκάδες συμπολιτών μας που συγκεντρώθηκαν από νωρίς, ήρθαν αποφασισμένοι να πουν «ΣΤΟΠ!» στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς των λαϊκών περιουσιών. Ο προγραμματισμένος πλειστηριασμός από την Εφορία του σπιτιού Τρικαλινού βιοπαλαιστή είχε ερεθίσει από μέρες τον κόσμο.
plistiriasmoi
«Φωνή Λαού, Οργή Θεού.»! Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν μπλοκάρει από νωρίς τον χώρο του Ειρηνοδικείου δεν φάνηκαν ικανές να εμποδίσουν το συγκεντρωμένο και οργισμένο πλήθος. Υποχρεώθηκαν να υποχωρήσουν και οι αγωνιζόμενοι πολίτες να μπουν μέσα στο Ειρηνοδικείο, στην αίθουσα των πλειστηριασμών, όπου παρέμειναν για μια ώρα περίπου, ανοίγοντας πανώ που έγραφε τα αιτήματά τους: «ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ-ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ». Αυτή τη φορά η λαϊκή περιουσία σώθηκε.
Οι συγκεντρωμένοι, με την υπόσχεση να είναι τουλάχιστο διπλάσιοι, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Τετάρτη 10 Ιούνη, που και πάλι υπάρχει προγραμματισμένος πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας από την Εφορία. Όλο τον Ιούνιο, κάθε Τετάρτη, βγαίνουν σπίτια των συμπολιτών μας στο σφυρί! Κάθε Τετάρτη 3:30 μ.μ. θα είμαστε εκεί! υπερασπιζόμενοι τα σπίτια και την λαϊκή περιουσία!
plistiriasmoi
Είναι εξωφρενικό, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, να στέλνεται ισχυρή αστυνομική δύναμη στο Ειρηνοδικείο, όπως έγινε την περασμένη Τετάρτη, για να εκφοβίσουν τους πολίτες που αγωνίζονται για το νόμιμο δικαίωμά τους να κρατήσουν το κεραμίδι που έχουν πάνω από το κεφάλι τους.
Καλούμε τους τρεις Τρικαλινούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Παπαδόπουλος, Σιμορέλης, Δριτσέλη) να πάρουν επιτέλους ανοιχτά θέση και να μας πουν δημόσια: α) Ποιος στέλνει την Αστυνομία κατά των διαμαρτυρόμενων πολιτών κάθε Τετάρτη; β) Συμφωνούν οι ίδιοι και τι πρόκειται να πράξουν προκειμένου να μη χαθεί κανένα σπίτι συμπολίτη τους; Περιμένουμε απάντηση και θέση, και όχι υπεκφυγές και σιωπή!
plistiriamoi
Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ, στο οποίο έχει θέση κάθε εργαζόμενος, κάθε άνεργος, κάθε νέος, κάθε υπερχρεωμένος, κάθε συμπολίτης μας που τον πνίγουν τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, κάθε δημοκράτης και καλοπροαίρετος άνθρωπος καλεί τους συμπολίτες μας να αγωνιστούν μαζί μας για να ανατρέψουμε τη σημερινή αθλιότητα και να ζήσουμε επιτέλους ως άνθρωποι!
Είναι πολλές χιλιάδες οι Τρικαλινοί που απειλούνται με πλειστηριασμούς. Την ερχόμενη Τετάρτη 3:30 το απόγευμα έξω από το Ειρηνοδικείο ενωμένοι θα πούμε πάλι ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ!
– ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΦΟΡΙΕΣ, ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!
– ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
– ΘΑ ΉΤΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!
plistiriasmoi_anavoli1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης