"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.6 C
Trikala

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 86χρονο για να τον ληστέψουν

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα γύρω από τη ληστεία σε βάρος 86χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος υπέστη βάναυσο ξυλοδαρμό και πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο.

Δράστες φέρονται δύο παιδιά ηλικίας 12 και 14 ετών. Τα ανήλικα εισέβαλαν στη μονοκατοικία του ηλικιωμένου για να τον ληστέψουν, ενώ η γιαγιά και ο παππούς τους ήταν ακροβολισμένοι κοντά στο σπίτι και παρακολουθούσαν μήπως τους αντιληφθεί κανείς και καλέσει την αστυνομία.

Ο 86χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα, καθώς τα δύο παιδιά τον χτυπούσαν στο σώμα και το κεφάλι, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφαλείας Θεσσαλονίκης άρχισαν να συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι και σε συνδυασμό με όσα τους είπαν κάτοικοι και γείτονες του ηλικιωμένου, κατάφεραν να αποκαλύψουν τις ταυτότητες των δύο ανήλικων δραστών.

Τα παιδιά ομολόγησαν περιγράφοντας τον τρόπο που εισέβαλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και πώς άρχισαν να τον χτυπούν. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και η γιαγιά και ο παππούς των ανηλίκων.

Φεύγοντας, η 12χρονη και ο 14χρονος άρπαξαν περίπου 250 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης