"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Θλίψη για τον θάνατο του 37χρονου αστυνομικού Σπύρου Μπαντίκου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η είδηση του θανάτου του 37χρονου αστυνομικού Σπύρου Μπαντίκου σε τροχαίο στην Αθήνα έχει σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Ο Σπύρος Μπαντίκος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας (22.05.2023), σε τροχαίο όπου σκοτώθηκε και η συνεπιβάτιδά του. Οι δυο τους επέβαιναν σε μηχανή που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, στη Λεωφόρο Αθηνών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, στο ύψος της συμβολής της Λεωφόρου Αθηνών με την οδό Αντιγόνης, κοντά στο κτήριο του Χρηματιστηρίου.

Την Τετάρτη 24/5/2023 και ώρα 1.00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Παλαιοπύργου Τρικάλων κηδεύεται ο 37χρονος αστυνομικός Σπύρος Γ. Μπαντίκος που έχασε την ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Αντιγόνης

Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους να προσέλθουν και να  συνοδέυσουν την

εκφορά του.

OI  ΓΟΝΕΙΣ        Γεώργιος  και  Κυριακή  Μπαντίκου

Ο  ΑΔΕΛΦΟΣ    Ιωάννης  Μπαντίκος

ΤΑ  ΑΝΗΨΙΑ     Λυδία, Γεώργιος

Η  ΓΙΑΓΙΑ          Ευθυμία  Μπαντίκου

ΟΙ  ΘΕΙΟΙ  ΤΑ  ΞΑΔΕΛΦΙΑ    ΟΙ  ΛΟΙΠΟΙ  ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό την Τετάρτη 24/5/2023  και ώρα  12.30

Το ΣΕΦΕΑΑ εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα: «Τραγική απώλεια στην Αστυνομία – Νεκρός ο συνάδελφος Σπύρος Μπαντίκος».

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. για μια ακόμα φορά βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τον άδικο χαμό ενός ακόμα αγαπητού Συναδέλφου και μέλους του Σωματείου.

Ο Υπ/κας ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ Σπυρίδων που υπηρετούσε στην Υδ/νση Περιπολιών, ηλικίας 37 ετών, έφυγε ξαφνικά και άδικα από κοντά μας σήμερα 22/05/2023 τα ξημερώματα όταν, υπό συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε μαζί με έτερο συμπολίτη μας 19 ετών ο οποίος βρήκε και αυτός τραγικό θάνατο, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα. Παρότι μεταφέρθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο, υπέκυψαν και οι δυο στα τραύματά τους!

Η οικογένεια των Ειδικών Φρουρών και το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Συναδέλφου μας που θα επιδιώξει να της συμπαρασταθεί με κάθε δυνατό τρόπο. Επίσης το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει με συντριβή και οδύνη, τα θερμά συλληπητήρια του και στην οικογένεια του νεαρού συμπολίτη μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                              -O-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ           ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης