"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Θρήνος για τον Αχιλλέα Αδαμόπουλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

axilleas-adamopoulos

Έφυγε από την ζωή ο παλιός Καρδιτσιώτης άσσος
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης που με την καριέρα του και το ήθος του έφτασε να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, μετά από σκληρή και άνιση μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες με την επάρατη νόσο.

Ο αξεπέραστος Αχιλλέας Αδαμόπουλος μετά από σκληρή και άνιση μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες με την επάρατη νόσο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών αφήνοντας πίσω του αβάσταχτη θλίψη καταρχήν στους δικούς του ανθρώπους, αλλά και σ’ όλη την κοινότητα της Αναγέννησης.

Πρόκειται για έναν αθλητή και άνθρωπο που τίμησε και με το παραπάνω τον Καρδιτσιώτικο αθλητισμό, ξεκινώντας από τον Ερμή Μαυραχάδων και κάνοντας το μεγάλο βήμα για την ομάδα της πόλης, την Αναγέννηση. Ο εκλιπών ήταν χαρισματικός επιθετικός και το ταλέντο του δεν άργησε να ανακαλυφθεί από σωματεία της Ελλάδας, φτάνοντας μία ανάσα από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Πειραιώς το 1987 και τελικά υπογράφοντας την επόμενη χρονιά στον Πανιώνιο, φορώντας τη φανέλα των Κυανέρυθρων στην Α’ Εθνική.

Στη συνέχεια ο Αχ. Αδαμόπουλος αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα της Ξάνθης όπου κατάφερε με την παρουσία του στους Θρακιώτες να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ της Β’ Εθνικής τη σεζόν 1988-89 και την αμέσως επόμενη χρονιά να κερδίσει την κλήση του στηνΕθνική Ελλάδος όπου κατέγραψε μία συμμετοχή (στις 20 Σεπτεμβρίου 1989 με σκορ 0-3). Μετά από μία διετία στην Ξάνθη, ο Καρδιτσιώτης επιθετικός γύρισε στην αγαπημένη του Αναγέννηση που με τον Γιώργο Παράσχο στην τεχνική ηγεσία τη σεζόν 1993-94 διεκδίκησε την άνοδο στην Α’ Εθνική με μία συγκλονιστική πορεία και δύο χρόνια αργότερα έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Τα ποδοσφαιρικά γονίδια αποκόμισε ο γιος του Παναγιώτης, ο οποίος από την Αναγέννηση Νέων μεταπήδησε το περασμένο καλοκαίρι στο αντρικό τμήμα της ομάδας.

karditsasportiva.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης