"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Θρήνος στην κηδεία του αστυνομικού που σκοτώθηκε μαζί με τον 15χρονο γιο του

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πλήθος κόσμου βρίσκεται αυτή την ώρα στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, για να πει το τελευταίο αντίο στον 54χρονο αστυνομικό Βαγγέλη Μπουρνάζη και στον 15χρονο γιο του, που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος είναι ο πατέρας του νεαρού που ξέσπασε μπροστά στις κάμερες μετά την τραγωδία στη Λάρισα, λέγοντας: «Ο αδερφός μου ήταν 15 χρονών, το καταλαβαίνετε αυτό; Είχε όλη τη ζωή μπροστά του. Και κανείς δεν κάνει τίποτα για αυτό».

Ο 54χρονος έφυγε από την Αστυνομία πριν από περίπου έναν χρόνο. Ήθελε να ξεκουραστεί και να αφοσιωθεί στην ανατροφή του ανήλικου γιου του. Επέστρεφαν από ταξίδι στην Αθήνα. Είχε καημό να δει την εγγονή του, την τριών μηνών κόρη του μεγάλου του γιου.

Στον γυρισμό έκλεισε κουκέτα μαζί με τον γιο του. Τα τρία του παιδιά ήταν όλη του η περιουσία. Πριν από δύο χρόνια έχασε τη γυναίκα του από καρκίνο και του στοίχισε πολύ η απώλεια μα κατάφερε και στάθηκε ξανά στα πόδια του. Μέσα από τα παιδιά του, έπαιρνε κι ο ίδιος ζωή.

Ο Βαγγέλης Μπουρνάζης υπηρετούσε στην Τροχαία Λητής. Άνθρωποι που τον γνώριζαν μιλούν για έναν υποδειγματικό αστυνομικό και έναν άξιο οικογενειάρχη. Περιγράφουν με τα πιο θερμά λόγια τον αγώνα που έδωσε στο πλευρό της συζύγου του. Θαυμάζουν το πόσο περήφανος ήταν για τα παιδιά του και με πόση αγάπη τα μεγάλωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης