"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Θρήνος στους Γόμφους…Έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ο 47χρονος Κώστας Γ. Μαγκούτης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θρήνος σήμερα στους Γόμφους, καθώς ένας νέος άνθρωπος ηλικίας 47 ετών, έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή.

Πρόκειται για τον φίλο Κώστα Γ. Μαγκούτη, που η είδηση του θανάτου του έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, σε Γόμφους & Αγ. Μονή, που διέμεινε μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Η σωρός του άτυχου Κώστα θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή σε νοσοκομείο της Λάρισας ή της Κοζάνης, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του, μιας & μέχρι στιγμής τα στοιχεία είναι συγκεχυμένα.

Οι Γόμφοι & ειδικά η Class 69′ θρηνεί έναν ακόμα άδικο χαμό, πολυαγαπημένου της φίλου & ¨σειράς” της. Ο Κώστας, ο ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ, όπως συνηθίζαμε να τον αποκαλούμε εμείς οι φίλοι του, αλλά & όλοι όσοι τον γνώρισαν, ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, που δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ήταν πολύ αγαπητός σε όλους,  πάντα  με το χαμόγελο στο στόμα & με το μοναδικό, αστείρευτο & πηγαίο χιούμορ του, έκανε τους πάντες να περνούν όμορφα μαζί του, αναζητώντας πάντα την συντροφιά του, για να ξεπερνούν κάθε δύσκολη έννοια & πρόβλημα που τους απασχολούσε.

Φίλε Κώστα θα λείψεις σε πολλούς!!! μα πιο πολύ σε εμάς, τη σειρά σου, την Class 69′, όπως την βαφτίσαμε όλοι μαζί, καθώς οι μοναδικές στιγμές που περάσαμε σε καλά, αλλά & κακά, υπήρξαν μοναδικές & το κενό που αφήνεις δυσαναπλήρωτο.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ…ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΚΟΥΡΣΑΡΕ ΜΑΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ & ΔΩΣΕ ΓΚΑΖΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΓΙΑΤΙ  ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ !!!

class 69

 

Αυτό φίλε αφιερωμένο απ’ όλη την Class 69′ Γόμφων για όλες τις όμορφες στιγμές που περάσαμε…Θα σε θυμόμαστε πάντα

http://pylinews.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης