"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Θρήνος στο Βόλο: Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα 16χρονο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με αίμα βάφτηκε για άλλη μια φορά η άσφαλτος, καθώς ένα 16χρονο παιδί, κάτοικος -εν ζωή- Νεοχωρίου, ξεψύχησε, σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε νωρίς το βράδυ στα Κάτω Λεχώνια.

Το δυστύχημα έγινε στις 21.40 το βράδυ της Τρίτης, σε μικρή απόσταση από την εκκλησία Αγ. Γεωργίου στα Κάτω Λεχώνια, όταν το δίκυκλο του νεαρού, τον οποίο ακολουθούσαν με άλλο μοτοποδήλατο δύο φίλοι του, ενώ κατευθυνόταν προς το σπίτι του, στο Νεοχώρι πιθανόν γλίστρησε, λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και «σφηνώθηκε», κάτω από αγροτικό αυτοκίνητο, που είχε κατεύθυνση προς Αγριά.

Το δυστύχημα έγινε μερικές δεκάδες μέτρα μετά την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου στα Κάτω Λεχώνια και η Τροχαία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε ένα παιδί που δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή.

Ο άτυχος νεαρός δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, ο οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται ότι δεν πρόλαβε να αντιδράσει φρενάροντας, με αποτέλεσμα ο άτυχος νεαρός να βρει επί τόπου τον θάνατο.

Η σορός του άτυχου παιδιού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ επί τόπου πήγαν οι γονείς του για την αναγνώριση, αλλά και οι φίλοι του, που τον ακολουθούσαν με το μηχανάκι τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης